African Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Odesláno 9. května 2024 V 7. 5. 2024 v 22:06, dwg napsal: zelena je dobra.. doted nevim, jestli jsem nemel vzit OP misto expu To jsou ale tak moc rozdílné dva modely, že můžeš chtít klidně oboje Jedny uhlazené, vyfešákované do společnosti, druhé drsné mašiny připravené pro jakoukoli extrémní výzvu
Kapelnik Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Odesláno 9. května 2024 Tuhle vetu bych si mohl nechat vytetovat. Vzdycky bych se na ni pri kazdem nakupu podivalSent from my iPhone using Tapatalk
bluman Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Odesláno 9. května 2024 57 minutes ago, Kapelnik said: Tuhle vetu bych si mohl nechat vytetovat. Vzdycky bych se na ni pri kazdem nakupu podival No ano, ale najpodstatnejsie je tam slovicko "asi"
dwg Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Odesláno 11. května 2024 V 9. 5. 2024 v 14:38, African napsal: To jsou ale tak moc rozdílné dva modely, že můžeš chtít klidně oboje Jedny uhlazené, vyfešákované do společnosti, druhé drsné mašiny připravené pro jakoukoli extrémní výzvu mas pravdu, asi bych je unosil ale stale probihajici rekonstrukce meho bytu me z podobnych uvah vzdycky vyleci
M@ker Odesláno 12. května 2024 Nahlásit Odesláno 12. května 2024 NedeľnáOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
African Odesláno 12. května 2024 Nahlásit Odesláno 12. května 2024 Čekání s Expy 40 na juniora, který se vrací z airsoftové bitvy, jsem zvědavý na modřiny.....to nám zase maminka dá za uši
bluman Odesláno 12. května 2024 Nahlásit Odesláno 12. května 2024 Zatial sa neviem rozhodnut, ci sa mi viac paci vysoko leskly jubilee (na DJ) alebo tento "satinovany" oyster
skalis Odesláno 12. května 2024 Nahlásit Odesláno 12. května 2024 Jeden zapomenutý vristšot z minulého týdne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se