Návštěvník dabelM Odesláno 15. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivan_989 Odesláno 15. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2024 V 14. 8. 2024 v 16:11, Davis napsal: na tieto zelené čakám Ja som ostal zapísaný aj keď ich už mám z iného zdroja ... ked mi zavolajú dám ti vedieť 1
Kostra Odesláno 15. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2024 Dnes pro většinu rodiny vodácká premiéra na Jizeře
African Odesláno 15. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2024 před 52 minutami, Kostra napsal: Dnes pro většinu rodiny vodácká premiéra na Jizeře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zvolil jsi správnou časomíru pro takové dobrodružství, yes Já kemping s klukem a dvojkami To Jemi: Bohužel občas posílám zboží o kterém nemám absolutně páru co to vlastně je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 15. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2024 Letni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 16. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2024 Piatoček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 16. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ondrejm Odesláno 16. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 16. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2024 Léto jak malované... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 16. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2024 před 1 hodinou, moco napsal: Léto jak malované... @moco co se teď učíš ?
moco Odesláno 17. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2024 @Jarett Nastavení GMT na Explorerech ... mám poslední státnicovou zkoušku příští týden (OCHO)
Jarett Odesláno 17. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2024 před 3 hodinami, moco napsal: @Jarett Nastavení GMT na Explorerech ... mám poslední státnicovou zkoušku příští týden (OCHO) Tak to je jednoduchý, nastavíš čas aktuální a na GMT ručce čas po státnicích ... mezi tím hodina pohody 1 1
PetrSefl Odesláno 17. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2024 Mezigenerační setkání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Brozik Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2024 Moje první Rka od zdejšího váženého člena. Mám obrovskou radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
subtitles017 Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2024 před 2 hodinami, Brozik napsal: Moje první Rka od zdejšího váženého člena. Mám obrovskou radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. gratulace! my dnes klasické nedělní krmení labutí a kachen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ondrejm Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
moco Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2024 (upraveno) My dnes klasické krmení rodiny na horách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. srpna 2024 uživatelem moco 1
moco Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2024 před 4 hodinami, Brozik napsal: Moje první Rka od zdejšího váženého člena. Mám obrovskou radost! Vítej v klubu. Jsou super. 1
African Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2024 před 5 hodinami, Brozik napsal: Moje první Rka od zdejšího váženého člena. Mám obrovskou radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velká gratulace, budeš happy 1
Brozik Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2024 před 4 minutami, African napsal: Velká gratulace, budeš happy To už jsem. Když jsem přijel domů, tak jsem si sedl a pěknou chvíli jen zíral a prohlížel. Nebudou poslední, ale času dost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se