Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 26,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Starý paštiky VS Nová vůně

Nedávno jsem udělal - pro někoho nepochopitelnej krok - vyměnil nový keramický funglovky Nodate za starý paštiky. Dokonalej kus moderní výroby, perfektní brus, skoro nezničitelná keramická luneta a vymazlenej náramek s glide lockem VS chrastící náramek s plechovejma koncovkama a spona z plechovky od Bránika, sešlá luneta z hliníku a starej stroj se směšnou rezervou nátahu. 

Jenomže ty nový pro mě byly nenositelný, velký, lesklý, těžký, nepohodlný na ruce, furt jsem se ošíval, upravoval je a dva roky ležely v trezoru. Jako když si na eshopu koupíš kus oblečení co se ti moc líbí, ale necejtíš se v tom.

O těchhle na ruce ani nevím, můžu je nosit kdykoliv a kamkoliv. A jsou prostě cool! Bohužel manželka zjistila, že jsou nositelný i na její ruce.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 10
  • Dát hlas 3
Odesláno

Sunshine over SD....aneb střídáme to jak ponožky 😁

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...