patprom Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Silvestr hraje barvami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 2 hodinami, dabelM napsal: @barackpalenka Brno je otevřené všem S úplnou vážnosťou, to nik na radnici nemá estetické cítenie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Silvester colorante Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Dnes Polárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Á .... všechno nejj v tom Novém roce 23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Vsetko dobre v Novom Roku 2023, nech sa Vam splnia vsetky sny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Pondělní ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Perfektna komboaj farba sedi)) Rolex mal asi spolupracu s BMW, ked predstavil GMTsrandujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 První den v procesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Před hodinou, xcmaniax napsal: První den v procesu moc pekny, gz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Misto na zpravy cumim do hodinek...stava se mi cim dal casteji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 přesně před rokem jsem si vyzvedl své vysněné Explorery, které pro mě, jako milovníka hor a příběhů o dobývání nejen Himálajských kopečků, znamenají trošku více než jiné modely. A to jsem ještě netušil, že mě v práci na*erou tak, že dám v půlce roku výpověď a začnu cestovat a že ty cesty mě zavedou až do toho milovaného Himálaje, pod ten Mt.Everest a na pár kopečků v okolí ... A dnes celý den i teď s expama na ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 15 hours ago, Lukyn77 said: přesně před rokem jsem si vyzvedl své vysněné Explorery, které pro mě, jako milovníka hor a příběhů o dobývání nejen Himálajských kopečků, znamenají trošku více než jiné modely. A to jsem ještě netušil, že mě v práci na*erou tak, že dám v půlce roku výpověď a začnu cestovat a že ty cesty mě zavedou až do toho milovaného Himálaje, pod ten Mt.Everest a na pár kopečků v okolí ... A dnes celý den i teď s expama na ruce ... Tak to je super . Sny si treba plnit, uzivaj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 15 hours ago, Lukyn77 said: přesně před rokem jsem si vyzvedl své vysněné Explorery, které pro mě, jako milovníka hor a příběhů o dobývání nejen Himálajských kopečků, znamenají trošku více než jiné modely. A to jsem ještě netušil, že mě v práci na*erou tak, že dám v půlce roku výpověď a začnu cestovat a že ty cesty mě zavedou až do toho milovaného Himálaje, pod ten Mt.Everest a na pár kopečků v okolí ... A dnes celý den i teď s expama na ruce ... Tak to je super . Sny si treba plnit, uzivaj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 V 2. 1. 2023 v 20:24, Lukyn77 napsal: přesně před rokem jsem si vyzvedl své vysněné Explorery, které pro mě, jako milovníka hor a příběhů o dobývání nejen Himálajských kopečků, znamenají trošku více než jiné modely. A to jsem ještě netušil, že mě v práci na*erou tak, že dám v půlce roku výpověď a začnu cestovat a že ty cesty mě zavedou až do toho milovaného Himálaje, pod ten Mt.Everest a na pár kopečků v okolí ... A dnes celý den i teď s expama na ruce ... Pecka..vzal si je sebou aby doma nesmutnili? Když tak hoď nějaké fotečky z akce, u kompu jim to sekne moc, ale v kopcích mnohem více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Kancldiving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se