Chosef76 Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Jedna svítící "kapsofka". Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 29 minutami, Chosef76 napsal: Jedna svítící "kapsofka". Sent from my iPhone using Tapatalk Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 18 hours ago, Roland Sands said: Krásné fotografie Moc diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Tak je mám konečně zase zpátky. Myslím, že jsem do bicoloru dozrál a můžu spokojeně nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby K Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 před 51 minutami, Luky napsal: Tak je mám konečně zase zpátky. Myslím, že jsem do bicoloru dozrál a můžu spokojeně nosit. To je fakt nádhera..!!! Pořád měním názor jestli bicolory modré, nebo tyto a tato fotka mě zase absolutně nadchla směrem k této variantě..! Ať Ti dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 @Bobby K Modrá je super barva, Bluessy jsou opravdu moc hezký, hlavně v létě na sluníčku. Černá je zase víc univerzální a hodí se ke všemu. Já osobně mám víc blíž k černý variantě. Snad se taky dočkáš, chybu rozhodně neuděláš. Jsou to super hodinky. Jinak díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 V 26. 6. 2023 v 17:10, ygys napsal: Dnes vo viedni mi bolo povedané že dostupnosť sa zlepšuje a že nevie nič garantovať ale podla slov predajcu by som nemal čakať dlhšie ako pol roka, čo už radšej počkám Tak ani pol roka to netrvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 tak to je teda dobrej fofr…enjoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 22 hours ago, ygys said: Tak ani pol roka to netrvalo Gratulace! Jsem rad, ze se jich tu objevuje vic a vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Sunsety jsou supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 V 8. 8. 2023 v 20:18, ygys napsal: Tak ani pol roka to netrvalo Gratulace. Za mňa najlepšie farebne zladené GMT Mastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Prajem pekný večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Poslední dobou nejčastěji. Ráno, odpoledne i později večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiler Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 V 6. 8. 2023 v 9:22, bluman napsal: Jj, taky pekny . Nedostaly by sa viac na svetlo, keby boli v inej farbe? Myslim, ine ako cierne suby. Já mám bluessy suby.. a tím, že nosim zlatej řetízek, tak mi to něják víc jde dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Pátek je většinou fajn den. Pokud tedy 2 následující víkendy nejsou pracovní. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 před 38 minutami, Chosef76 napsal: Pátek je většinou fajn den. Pokud tedy 2 následující víkendy nejsou pracovní. Sent from my iPhone using Tapatalk Sednou ti skvele. drz se!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Pátek je většinou fajn den. Pokud tedy 2 následující víkendy nejsou pracovní. Sent from my iPhone using TapatalkS takovýma kukačkama se dají přežít i pracovní víkendy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se