tikzot Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Loveit 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Modrá je dobrá, hodně dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Zahnuté stěžejky dorazily a fungují, díky za tip Afri;-) Na tom natu je to ještě o kus pohodlnější (lehčí) než na tahu. Za mě spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 19 minutami, Kostra napsal: Zahnuté stěžejky dorazily a fungují, díky za tip Afri;-) Na tom natu je to ještě o kus pohodlnější (lehčí) než na tahu. Za mě spokojenost Vypadá to fajnově Zrovna jsem se ptal ve vlákně vedle, jak to dopadlo s těžejkama....takže gůd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Na Xty pokus sa mi podarilo trafiť zhruba rovnaké zelené hodinky majú pri každom natočení iný odtieň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 8 hodinami, Kostra napsal: Zahnuté stěžejky dorazily a fungují, díky za tip Afri;-) Na tom natu je to ještě o kus pohodlnější (lehčí) než na tahu. Za mě spokojenost a nevadí ti že jsou v poudře vidět ty vyfrézované "zámky" pro endlinky ? mě to docela štvalo, nevypadá to pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Běhání s Expy po nemocnicích, stojí to všechno poslední dobou za starou bačkoru, ruším výlet za výletem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Ďalšia zelená na porovnanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 17 hours ago, Lukyn77 said: a nevadí ti že jsou v poudře vidět ty vyfrézované "zámky" pro endlinky ? mě to docela štvalo, nevypadá to pěkně myslim, ze doteraz mu to nevadilo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 12 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Super barva cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června a nevadí ti že jsou v poudře vidět ty vyfrézované "zámky" pro endlinky ? mě to docela štvalo, nevypadá to pěkně Asi mě to popravdě ani nenapadlo, takže nevadí;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Keramcká Daytona na Superjubilee 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 13 minutami, vonmisses napsal: Super barva cifru. Na tejto fotke je to velmi blizko k tomu ako to v reale vyzera… ale fotia sa velmi tazko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Dalo by se říct, že snesou skoro všechno:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se