bluman Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna (upraveno) Zobral som dnes bejvalky na hory. Noo, jako, este sme spolu, ale odkedy mam nove DJ41 tak nas vztah nejak ochladol. Na ruku sa uz moc nedostanu. Je teraz zretelnejsie, ze na moju ruku je 36 predsa len trochu malo. Ale nosit sa to furt v pohode da, ved zas, stara laska nehrdzavie (hlavne nie 904L ). Upraveno 2. srpna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Miluju jubilee 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna @hrozna Koupil jsem ji na zkoušku. Je to nějaká "no name" za zlomek Everest/RubberB, ale sedí parádně. Pro mé účely se špatně nasazuje, respektive než se člověk dostane do díry, tak se zapotí jak panic. Takže bude brzy v prodeji (klidně hned, jestli někdo chce) a já půjdu zkousnout raketu za RubberB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna před 1 hodinou, moco napsal: @hrozna Koupil jsem ji na zkoušku. Je to nějaká "no name" za zlomek Everest/RubberB, ale sedí parádně. Pro mé účely se špatně nasazuje, respektive než se člověk dostane do díry, tak se zapotí jak panic. Takže bude brzy v prodeji (klidně hned, jestli někdo chce) a já půjdu zkousnout raketu za RubberB RubberB se nasazuje taky hodně blbě kvůli plastovým vložkám, navíc má dírky dost od sebe, tak se nemusíš trefit do své ruky. Za mě Everest je stále to nejlepší, lehké nasazení, super fit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna před 27 minutami, African napsal: RubberB se nasazuje taky hodně blbě kvůli plastovým vložkám, navíc má dírky dost od sebe, tak se nemusíš trefit do své ruky. Za mě Everest je stále to nejlepší, lehké nasazení, super fit Kvalitativně je Everest na stejné úrovni? Měl jsem jen RubberB. Je pravda, že k Explorerům je vhodnější Everest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Před hodinou, African napsal: RubberB se nasazuje taky hodně blbě kvůli plastovým vložkám, navíc má dírky dost od sebe, tak se nemusíš trefit do své ruky. Za mě Everest je stále to nejlepší, lehké nasazení, super fit ty jo to mě skoro mrzí, že se to tak blbě nasazuje, protože tahle kombinace by se mi tedy líbila velmi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna před 2 hodinami, moco napsal: Kvalitativně je Everest na stejné úrovni? Měl jsem jen RubberB. Je pravda, že k Explorerům je vhodnější Everest Stejný, ale má blíž dírky takže se dá lépe regulovat. Dá se ovšem už jenom objednat v UK a cena je dost vysoko, takže jsem objednal z Rakouska na Expy také RubberB. Je to gůd, výborně sedí na pouzdře hodinek, super kvalita, ale jak píšu, na dvojkách mám Everest a je to za mě lepší. Navíc má vlastní stěžejky a fajnové plastové pouzdro na tah... škoda jen té dostupnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna @African Jo, koukal jsem na Everest a s dopravou (clem ?) to bylo přes 7 kKč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna před 2 hodinami, subtitles017 napsal: ty jo to mě skoro mrzí, že se to tak blbě nasazuje, protože tahle kombinace by se mi tedy líbila velmi! Nenasazuje se to hůř jak oyster tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna (upraveno) před 2 hodinami, moco napsal: @African Jo, koukal jsem na Everest a s dopravou (clem ?) to bylo přes 7 kKč. Přesně, je to docela rána. Jinak výměny bych se nebál, pořádně olepit a chce to trochu grif, popřípadě AD Rolex... jinak samozřejmě i RubberB mám rád Upraveno 3. srpna uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna (upraveno) před 2 hodinami, moco napsal: @African Jo, koukal jsem na Everest a s dopravou (clem ?) to bylo přes 7 kKč. Double, omluva z mé strany... Upraveno 3. srpna uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Moje pepsi na ženské ruce. Snad to nebude nikomu v tomto vláknu vadit 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Jasné že nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna (upraveno) 1 hour ago, vonmisses said: Moje pepsi na ženské ruce. Snad to nebude nikomu v tomto vláknu vadit kludne pokracuj.. Upraveno 3. srpna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se