sibirnaya Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 jj, 8.2.2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 jj, 8.2.2012 Tož paráda a radost z nich máš dodnes, tak to má být :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 jj, 8.2.2012 A pokud jsi dobře vzpomínám, volal jsi ještě místnímu Rolex AD, zda je to dobrá cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dnes jsem James Bond, aneb nudím se při čekání ve spořce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Rychlá pracovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 jj, 8.2.2012 Tak to už v dnešní době zní jako pohádka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 na chvilu je mel denjl, ale nevazil si jich, takze zase zpet u tatinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 na chvilu je mel denjl, ale nevazil si jich, takze zase zpet u tatinka Vůbec bych se nezlobil, kdyby někdy skončily u mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dneska GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 na chvilu je mel denjl, ale nevazil si jich, takze zase zpet u tatinka Jsou překrásné!! Nevím proč, ale něco mi říká, že se u tatínka moc neohřejou ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Já se na ně nemůžu vynadivat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 5513 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Stále brčály .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Tak jsem se dnes zastavil u AD ve Švajcu a po troše příjemné konverzace na mě pani vytáhla pár libůstek z trezoru co jim prý většina přišla včera... Jelikož nejsem obdivovatelem kolotočářských záležitostí tak ty přeskočím pro mě zajímavé byly přiložené Daytony C a SDDS Deep Blue. Myslím, že jsem měl celkem štěstí na to tyhle hodinky si naživo prohlédnout a vzít na ruku v téhle době. Naštěstí jsem zjistil, že černé Daytony se mi fakt nelíbí a potřebuju nutně bílé a Deep Blue jsou neskutečně překrásné ale musel bych si zvyknout na velikost... poslední věc kterou jsem zjistil, že yachtmastery everosegoldy budou opravdu moje definitivky až k tomu dozraju třeba někdy okolo čtyřicítky. Jsou peřektásné, růžové zlato je bomba a moc chválím Oysterflex, lepší pryž jsem na ruce ještě neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Přesně po 2 měsících od koupě to vypadá, že tyhle jen tak nepudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 vcera i dnes 5513 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 dobra patina tyyyy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomS Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Na cestách GMT Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se