Chosef76 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Furt stejne... Já ty malý Datejusty miluju...stejně si je časem koupím, jen ještě nemám jasno v barvě cifru. Dnes jsem si užíval jarního sluníčka v otevřené kavárně. Pohled na krásný Rolexy mě vždycky hodně nabudí. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 diky :-) Ja dneska poprve '58 5508. Mam z nich radost. Absolutní strop ! Gratuluji majiteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 diky :-) Ja dneska poprve '58 5508. Mam z nich radost. ale anooooooo! dej vic detailu. kdes poridil. jen loose watche nebo i vercajk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Furt LVc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Furt LVc Těch LVéček je tu snad víc než subů v černém. Přestože je tu adekvátně tomu i jejich fotek, každá tvoje fotka mě hodně baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Těch LVéček je tu snad víc než subů v černém. Přestože je tu adekvátně tomu i jejich fotek, každá tvoje fotka mě hodně baví. Tak to rád slyším, díky. Není v tom žádné umění, jen filtry v telefonu, které ani neumím pořádně používat Na focení jsou tu jiní machři s mnohem lepším okem i technikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Přidám ještě jedno z dnešního deštivého dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Díky pánové za hezká slova. Nejsou dokonalé (cifr zmatnělý radiem, odloupnutý exclamation point na šestce, bez tahu, indexy a ručky v minulosti přelumované, bez tahu), ale mají původní gilt dial, vypadají ok, a byly za dobrou cenu. Perfektní small-crown exempláře jsou dneska za 40-50k USD+, tam nejdu:)) Jsou bez krabice a papírů, což pro mě nebylo při hledání kritérium. Koupeny tady v Praze od kamaráda, původně jsou z aukce v Berlíně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Je to nádhera, moc ti gratuluju k parádnímu kousku. V poslední době je tady nějak moc zeleno, tak já teda dneska BLNR :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 prirastok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 No super! Jak sa ti nosia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 noo sak dobre :-) myslim, ze budeme kamarati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 fotka dva dny stará, ale na ruce pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 noo sak dobre :-) myslim, ze budeme kamaratiVitaj v klubu deep diveru Je to zelezo, ale zvyknout se na ne da. Jen to chce obcas na ruku hodit neco lehciho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Dakujem. Su to trochu knedle, ale su super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 dneska Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 ND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 blnr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 nd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se