Návštěvník dabelM Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Home e-learning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Nepřestávají mě bavit. Ten modrý ciferník je kouzelný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 hmm, pěkný, těch tu moc není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Mne by se libili, kdyby tam byli jen cislice 3, 6 a 9. Hned by to byli hezci hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 (upraveno) Upraveno 18. března 2020 uživatelem st1g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Mne by se libili, kdyby tam byli jen cislice 3, 6 a 9. Hned by to byli hezci hodinky To by pak byly expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tak dnes převzaty první definitivní, nemají chybu, možná jen spona by mohla být ta původní skrytá :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 To jsou 36ky? Vypadaji skvele.. jen drobnost, ja furt uplne nepobiram ty koncovky a napojeni na pouzdro, respektive na nozicky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 ?To mi taky občas projde hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Jojo 36ky, zkoušel jsem i 41, ale byly na me menší ruce dost masivní. A přemýšlím, jestli jít i do Subů, zkoušel jsem je tam a byly dost mohutné na mé ruce. Jinak jsem se ze srandy zeptal na Daytony... prý jediný model, který nemají na vyzkoušení a čekačka reálně 4-5 let :-) Nad koncovkami jsem doteď nepřemýšlel, tak to tu tak zkoumám a přemýšlím, jestli zrovna jubilee tah by šel vyřešit nějak rozumněji při svém nepravidelném tvaru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tak potěšující je, že jediný model, který nemají k vyzkoušení jsou Daytony. Skoro se mi tomu nechce věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Taky mě to mile překvapilo. Nevíte, jestli se změnila situace v Carollinu a už si tam je co vyzkoušet a prohlédnout? Když jsem tam byl naposledy, vystavené hodinky se daly spočítat na prstech jedné ruky a ještě mi zbyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tezko se tam da neco prohlednout nebo vyzkouset, kdyz maji mit dle narizeni vlady zavreno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Jasně, ale to platí týden :-) myslel jsem, co předtím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tak znovu. Kdy a kde jsi zkoušel ty Suby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Až skončí týden tak dostaneme naloženo ještě víc, buď v klidu. V nejbližší době se jen tak ?na kukačku? do Rolexu nepodíváš, ikdyby tam něco měli, jakože rozhodně nemaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Rozhodne maj, jenom to z toho trezoru jen tak nevyndaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Mne by se libili, kdyby tam byli jen cislice 3, 6 a 9. Hned by to byli hezci hodinky To by se ti fakt libilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 To by se ti fakt libilo? Dřív mi ty nový Air kingy taky přišli divný, ale asi jsem si časem zvyknul a klidně bych jim šanci dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se