Willie McBride Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 před 48 minutami, Davis napsal: Človeče, toľko som sa už dávno nezasmial v tomto vlákne :). Rolády som už kupoval a topánky mi zostali na nohe ;). Ja som to samozrejme nemyslel nijako v zlom, vcelku ma zaujíma fenomén Rolex a zatiaľ som sa nedostal k tomu, aby som sa do toho vedel tak vžiť, prípadne, aby som mu porozumel. No keď daná firma dokáže predávať mnohonásobne viac hodiniek, ako iný výrobca podobnej kvality, s podobnými cenami a podobným využitím, niečo za tým bude. Tak možno to je tým teplom, možno už vekom, no povedal som si, že mi stojí si jedny objednať a prísť na to, čo je na nich také kúzelné ... snáď sa dožijem telefonátu, že "Vaše hodinky sú na predajni" a uvidíme, či ma z tých topánok vystrelí, alebo mi aspoň šnúrky rozviaže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Hoši, trochu respektu k ostatním a chovejte se slušně kurva, jste jak banda puberťáků co si poměřujou pindíky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Jen ho nechte at si pindá ,ta negativní ničemu nepřínosná a povýšenecká komunikace o něm něco vypovídá...i takoví jsou majiteli, a staří bardi mlčej ,co k tomu taky říct že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Otloukánky a večerní vyjížďka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 mini46: No tak ty jsi se tady dobře pohřbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Napijeme se na Rolex a trpělivost jeho fanoušků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Tak je tedy máš zpět Jarette. Gratuluji. Tyhle asi podle fotky nepoznáš, no :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 V 5. 7. 2021 v 18:09, tikzot napsal: Já jedu taky do Bielu..;)) tyvolestyl! mě bolí prdel jenom se na to dívám jak dlouho si v tom trpěl? a dali ti klíčky od dvířek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Dneska jsem letně rozverný, tak tohle… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 před 17 hodinami, kuncák7 napsal: Tak je tedy máš zpět Jarette. Gratuluji. Tyhle asi podle fotky nepoznáš, no :-))) Jojo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 před 17 hodinami, JoyStick napsal: tyvolestyl! mě bolí prdel jenom se na to dívám jak dlouho si v tom trpěl? a dali ti klíčky od dvířek? Z Ústí do Zubrnic a züruck tak se to dalo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Dneska na Miloše, zaplatpambu za ty suby na zlepšení nálady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 před 30 minutami, dr.sphinx napsal: Dneska na Miloše, zaplatpambu za ty suby na zlepšení nálady. Fešandy Copak si tropil Milošu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Právě že vlastně nic. Buď blbá karma, nebo raný střední věk + vyzrane prase Vlastně stačí koupit ještě jednu a zkusím si, jaký to je mít hulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 před 29 minutami, dr.sphinx napsal: Právě že vlastně nic. Buď blbá karma, nebo raný střední věk + vyzrane prase Vlastně stačí koupit ještě jednu a zkusím si, jaký to je mít hulky Nosit hodinky obráceně jsem se upřímně nikdy nenaučil, doslova z toho mám husí kůži když je otočím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Foto vcerejsi, ale na ruce i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 jachticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Non-stop… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se