Vit Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 před 20 minutami, Violoncello napsal: Dnes poprvé Velká gratulace Petře! Mám pocit, že švýcarští soudruzi roztočili soustruhy na plné obrátky (nějak se to tu plní novými kousky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 před 34 minutami, Vit napsal: Velká gratulace Petře! Mám pocit, že švýcarští soudruzi roztočili soustruhy na plné obrátky (nějak se to tu plní novými kousky). Taky si toho všímám. Co je ale jasný, Víte, je Tvoje zásluha nad mým rozhodnutím. Tvoje knížka byla jedním s motivů pro "zápis" Díky Ti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 @Violoncello tak to ani nebylo takový drama, užij si je. A co bude dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 před 1 minutou, dr.sphinx napsal: @Violoncello tak to ani nebylo takový drama, užij si je. A co bude dál? Moc Ti děkuji za pomoc při rozhodnutí! Byl to pěkný půl rok Dál? Kam můžu jít dál? VC, AP, PP, microbrand, Prim, nějaký pěkný Seitka a hezky odznovu? Teď nic nehledám a jsem spokojenej. Třeba jsem TO našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Dobre rano... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Modra je dobra Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 V tomto společenství je dobrý to, že i kdybych se cítil momentálně ukojen, hnedle přijde někdo z pánů, a šoupnutím svého kousku zasadí červíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 EXPy Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 před 12 minutami, Vit napsal: EXPy Dobře !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Parada, Vite! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Dobré ráno. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Dobre rano... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Dobré ráno.Mně se ty Airkingy tak nějak úchylně začínají líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 před 8 minutami, ragu napsal: Mně se ty Airkingy tak nějak úchylně začínají líbit Rychle do nich, rolády přece ještě nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Rychle do nich, rolády přece ještě nemáš Nojo, tohle si skoro i zasloužím...za chvilku si mužem podat ruce, ty se svejma modrejma potápkama a já budu hromadit rolády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 před 1 minutou, ragu napsal: Nojo, tohle si skoro i zasloužím...za chvilku si mužem podat ruce, ty se svejma modrejma potápkama a já budu hromadit rolády No jasně, tohle jsem přece nemohl nechat bez povšimnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 před 2 hodinami, Jarett napsal: Dobře !! před 2 hodinami, Murphy97 napsal: Parada, Vite! Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Dobré odpoledne a dobrou chuť Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Buřtíky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Modro modrá neděla Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se