sido Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 před 7 hodinami, clockyclock napsal: Diky.. 36mm ideál, díky za brouka do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 před 6 hodinami, Josef01 napsal: Našel jsem vlastně poslední trezorovou fotku, neměl jsem je na ruce možná 3 roky... 1675 r.63 Tak to je velka parada mala GMT rucka a ta patina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Zajímavostí je ten GILT ciferník (zlatavé nápisy narozdíl od bílých) a PCG ochrana korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Doublepost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Intenzivně používané, nošené na kůži z památného roku 1989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 V tomhle banánistánu někam dojet je doslova na posrání, třicet km už jedu dvě hodiny Aspoň že se můžu na semaforech kochat krásnou časomírou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Orange hand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Taky oranžová ruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 tak po delsi dobe dneska Batman, na slunicku je mam fakt rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 před 9 hodinami, patprom napsal: Intenzivně používané, nošené na kůži z památného roku 1989 jak vis, ze ta kuze je z roku 89 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 jak vis, ze ta kuze je z roku 89 ? Hodinky jsou roku 89, řemen cca 3 roky starý od Bejkra Dneska moje nejpohodlnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Decka konecne spia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Porad jsou takovy zapatlany a mne to vlastne nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 před 23 hodinami, Josef01 napsal: Našel jsem vlastně poslední trezorovou fotku, neměl jsem je na ruce možná 3 roky... 1675 r.63 Tak ty jsou, se jich ujmu když máš strach je nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Do práce je to škoda a k vodě asi taky nechám to dětem, mě stačí hodinky co mám doma, vlastně od té doby co se stala z RLX mezinárodní měna, tak mě ani nebaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Jojo, nenos to, je to škoda . Dej to dětem ti to roztočí . Díky bohu mě to pořád baví se kouknout sem tam na zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 dokola dokola dokola loket z okýnka měli mě za vola za vola za vola to už je jen matná vzpomínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se