Murphy97 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 No jo no, nase mladi. Ale at se jen nerozplyvame, fotbal hodne pomalej, jak behani, tak prihravky a komentar tedy hodne retro. Ale pekne zavzpominani, to ano!
tommas4 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Jo a do toho slysim, koho Sparta pousti a smeju se - ten sampon Vacha si to zaslouzil ( sice ne vykonem, ale vetsiho smejda jsem nezazil ), Kadlec to musel cekat ( a mozna si v holandsku polepsi ), ale toho Janka si privedl sam, tak nevim. A bejt Bicikem tak se na celou Spartu vyprdnu a jdu chytat nekam, kde si me budou vazit a ne zametat.Maj angazovat Uhrina ml. ten by jim to vysvetlil :-)).Prý to mají vyřešeno takto:
tano Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) Nene, posledni zpravy jsou, ze je to nahrada za Vachu a nastupuje ihned. Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem tano
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Nene, posledni zpravy jsou, ze je to nahrada za Vachu a nastupuje ihned.Tak to jsme v hajzlu, tolik hracu ani nemame :-).Jsem fakt zveďavej, jak dopadnete.
tano Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Spatne, nam ani tahle posila nepomuze. Ja to vzdal
bandicoot Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Spatne, nam ani tahle posila nepomuze. Ja to vzdal To seš fanda...U nás v pluralitní hospodě fanděj i malý holky a konkurujou ofiko merchi...
tano Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 bandicoot: hezky to tam mate chlapi a holky mate sikovny.
stenly04 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Zdravím kolegové,nevím jestli je to na nové vlákno, tak to dám sem. Začal jsem trénovat mladší přípravku (ročník 2009 a mladší). Chtěl bych se zeptat, zda někdo nemá nějaké osvědčené stránky s tréninky zaměřené na koordinaci těla a hlavně práci s míčem. Jediný zajímavý video jsem našel Ukázkový trénink od Standa Duben. Pak samozřejmě hodně věcí je ve videích Coerver, ale tam můžu použít malé procento cviků vzhledem k věku a dovednostem dětí, které trénuji.Díky za každou reakci Standa
Martin JJJ Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 U těch přípravek je to celkem alchymie v tom smyslu, že práce trenéra je v tom zaujmout je, aby udrželi pozornost a naučili se základní koordinační cviky jak s míčem, tak bez míče.. Osobně bych si vzal klidně tréninky pro starší a rozumně je upravil dle možností a dovedností dané skupiny. Ono v každé skupině jsou kluci nadanější a tak trochu "nemehla", ale zase tak velký rozdíl mezi nimi nebude. Možnost je taky zavolat na KFS nebo SCM, kde budou mít tipy čeho se držet, a samozřejmě v neposlední řadě projet pořádně youtube, tam hledám tréninky také a je tam toho hromada...
Murphy97 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 (upraveno) Ty wole, hymnu jsem slysel jen nemeckou, poloprazdne ochozy, ...Jsem jeden z tech, co par let zpet nevynechal zadnou domaci repre. Ted me ani nenapadlo tam jit. Neni to proti repre, proste me to prostredi naseho fotbalu celkove sere.No nic, doufam, ze nasazeni dnes alespon trochu zmeni muj pohled.Tak do toho! No skvele!!!! Upraveno 1. září 2017 uživatelem Murphy97
vraby Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Gebre byl marnej,jedna z mála příležitosti vystřelit na branku.
guzmic Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 By si aspoň tu jednu branku naši zasloužili, dnes hrajou slušně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se