Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Jako slávistovi by mi ten výsledek (a hlavně hra) dělala v lize radost, ale v EP jsem kurňa patriot. To ještě ty srbové mohli v klidu přidat 3 góly, kdyby nebyli takový kopyta. Si ruďoši snad při tom kurzu 7,7 vsadili... Ale i tak  jim v odvětě věřim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takový Plavšič je třeba úplný fotbalový důchodce. Ryba smrdí od hlavy, je chyba sportovního vedení, že neumí tým podruhé za sebou připravit na předkolo pohárů. Samozřejmě by si to měli hráči uvědomit sami, ale už jsem dávno nějak ztratil iluze.

Budu se těšit na to až třebe urveme remízu s Příbramí, to budou naše špíly...

Odkaz ke komentáři

Takový Plavšič je třeba úplný fotbalový důchodce. Ryba smrdí od hlavy, je chyba sportovního vedení, že neumí tým podruhé za sebou připravit na předkolo pohárů. Samozřejmě by si to měli hráči uvědomit sami, ale už jsem dávno nějak ztratil iluze.

Budu se těšit na to až třebe urveme remízu s Příbramí, to budou naše špíly...

Tak zrovna s Pribrami bych se primlouval za vyhru :-), ta je mi jeste min sympaticka nez Sparta :-). Ale byla to fakt bida a utrpeni na to koukat.

Odkaz ke komentáři

Každopádně hráčům sparty chybí nadšení, nasazení a hrdost z toho, že můžou hrát v rudém dresu. V základní sestavě je víc rumunů než čechů a rumun dokonce dělá kapitána. V kabině to za takového stavu určitě neklape a přenáší se to na hřiště. Sparta mi byla asi 4 roky zpátky sympatická tím, jak sázela na mladé české talenty, kteří jezdili po zadku. Toho se měli držet a případně doplnit kádr pár cizinci.

Odkaz ke komentáři

Njn, multi-kulti Sparta plná zoldaku....

Kdyby hráli 0:0, tak dejme tomu... Jak jim to může fungovat když jsou v základu 2češi  a 3doskakuje, jak se můžou na hřišti hecnout, tam není žádný domácí tahoun přece? No nevím jestli bych měl pátrat, ale v Evropě by se takových týmů asi moc nenašlo, kde je většina cizinců... Projekt cizinci ve Spartě prostě nefunguje. Když jsem toto rozebíral s hráči cca před 15lety, co hráli za Spartu nebo Slavii, tak většina z nich se shodla na tom, že cizinci neměli prakticky v týmu šanci. Pak došlo v jistém ohledu oživení: Wilfried nebo Kweuke... Ale aby se to oživilo 10hráčema bylo prakticky nemyslitelné.... I když je mi té Sparty jakože svým způsobem líto, tak je to v současné době pro ně prakticky začarovaný kruh. Jen těžko domýšlet co se bude dít, kdyby za týden vypadli...  :blink:  

Odkaz ke komentáři

Vacsina legionarov v zostavach europskych timov uz je standard aj v timoch, ktore hraju stred a o zachranu v slabsich ligach, ako je aj nasa. Dnes je jednoduchsie a lacnejsie doviezt hracov z Afriky a rozvojovych krajin futbalovo aj ekonomicky. V utoku ma pomaly kazde muzstvo nejakeho cernoska. Za Slovan hra len brankar zo Slovenska. Taky Trencin v nasej lige je cisty biznis plan a ani to neskryvaju, ze ho vyuzivaju len na rozohratie hracov s potencialom a ked niekto vyskoci, hned ide von na europsky trh. Je to pre nich jednoduchsie, ako by ich mali nechat niekde na Antilach. Zlate pravidlo 3 legionarov... Rozvoj mladeze a ich vychova je draha a stoji vela casu a namahy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...