kuncák7 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna před 8 minutami, honza71 napsal: no vy na LM muzete zapomenout, tak asi nasadite do ligy to nejlepsi. Sparta se setrila na utery a podle toho to dopadlo. Me mrzi Bohemka doma Tak asi jo, byl by to svátek, ale ruku na srdce- na LM tu nikdo nemá a jít si tam uzit znelku, na to jsem starej. Radši budu vyhlizet nejakej ten vysledek z EL a prat si, aby to Trpis posílil, přestal stavět sve oblibence a titul se vrátil k nam. A Bohemka? Bohuzel nemate prachy ani na prumerne hráče a tak musíte spoléhat na to, ze Straka pohrbi Budějovice a Teplicim vydrží ta neforma co nejdéle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Co penalticka, byla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Tak asi jo, byl by to svátek, ale ruku na srdce- na LM tu nikdo nemá a jít si tam uzit znelku, na to jsem starej. Radši budu vyhlizet nejakej ten vysledek z EL a prat si, aby to Trpis posílil, přestal stavět sve oblibence a titul se vrátil k nam. A Bohemka? Bohuzel nemate prachy ani na prumerne hráče a tak musíte spoléhat na to, ze Straka pohrbi Budějovice a Teplicim vydrží ta neforma co nejdéle. Tak ona se Slavka umi hecnout a v EL jste odehrali pekna utkani. S tou LM to byl ode me spis postesk na spatnej vysledek prvniho utkani. Myslim, ze tohle uz si zabozrouti pohlidaj, i kdyby jste zahrali na svuj max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna A je to tam, 2:0 i doma, je krásný výsledek. Teď ještě uhrát nějaký bod ve skupině a budu spokojený. Slávie by mohla zítra vymyslet nějaký fotbalový zázrak a v Praze bude podzim snů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Sportovně Spartě gratuluju. Tady se to docela prozivalo ( samej Spartan z Brna ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Dnes sa este prida Slovan, a potom nas vylosuju do jednej skupiny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna před 12 minutami, Harwey napsal: Dnes sa este prida Slovan, a potom nas vylosuju do jednej skupiny:) Pokud Slovan postoupí, tak určitě bude v jedné skupině se Spartou, protože podle nových pravidel bude jen jedna skupina všech účastníků: https://www.livesport.cz/zpravy/fotbal-liga-mistru-novy-format-ligy-mistru-vic-tymu-tabulka-misto-skupin-a-zadny-propad-o-soutez-niz/UiBw9x6m/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Jako preju to hlavne spartanskejm fanouskum, ti si to zaslouzi, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna A vlastne ano, dik za info, vypadlo mi to, ze je len jedna tabulka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna před 6 hodinami, Harwey napsal: A vlastne ano, dik za info, vypadlo mi to, ze je len jedna tabulka. Vubec se ti nedivím. Ten novej systém jsem nejak nepobral ( proc jedna tabulka, proc hraju jen s někým, atd.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Chorý je kouzelník, tohle netrefit do branky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna No a Jurásek to zabil. Hoši to se musí davat go gola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Šance měli, ale střelce ne... Evropská liga jim bude sedět a příští rok už se tam dostanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Tak tak. Super zapas, krásný šance. Když ale nedáme, nemuzeme "vyhrát". EL je maximum, tam se dá snad neco uhrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Skoda Po 1.zapase jsem to mel za hotovou vec. Ale Slavia doma umi a hosi opet pripravili fanouskum pekny fotbalovy zazitek. Jen pohadkovej konec chybel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Před hodinou, honza71 napsal: Skoda Po 1.zapase jsem to mel za hotovou vec. Ale Slavia doma umi a hosi opet pripravili fanouskum pekny fotbalovy zazitek. Jen pohadkovej konec chybel. Kousu to ještě teď a furt mi to nejde. Takovej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Peknej fotbal. Ta Gruzie hraje peknej fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Repre začínám mít celkem u p..dele, na MS těžko postoupí a ty ostudy v lize národů a kvalifikaci, ať si strčí za Fousek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Když tě nebaví repre, zkus sledovat telenovelu Brno , to je snad ještě lepší. A stejne budu dneska fandit, jak U21 tak dospelejm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 11 minutami, kuncák7 napsal: Když tě nebaví repre, zkus sledovat telenovelu Brno , to je snad ještě lepší. A stejne budu dneska fandit, jak U21 tak dospelejm. Brno se teď zvedne. Aspoň doufám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se