Murphy97 Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července (upraveno) krome argentincu jim snad jedinej soudnej clovek na svete nemuze dnes fandit to je neco priserneho, nehodne finaloveho zapasu MS, za 100 minut ani jednou nevystrelili snad je dnes fotbalove bozstvo pri smyslech a pohar ziskaji spanele Upraveno 19. července uživatelem Murphy97 1
Zdenek1307 Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 11 minutami, Murphy97 napsal: krome argentincu jim snad jedinej soudnej clovek na svete nemuze dnes fandit to je neco priserneho, nehodne finaloveho zapasu MS, za 100 minut ani jednou nevystrelili snad je dnes fotbalove bozstvo pri smyslech a pohar ziskaji spanele A taky se chovají jak kreténi.
Murphy97 Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 7 minutami, Zdenek1307 napsal: A taky se chovají jak kreténi. vcetne pana bozskeho - fakt nesympaticti
AlfGS Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července (upraveno) Hroznej zápas, vlastně celý to MS mi přišlo hrozný. Argentina co předvedla ve finále, tak si vůbec nezasloužila vyhrát. Španělům sem to přál. I na tipáči mi vyšla krásně ta remíza Upraveno 20. července uživatelem AlfGS
honza71 Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Osklivy to bylo. Skoro lituju, ze jsem navedl svy syny, aby si to pustili
Zdenek1307 Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Čím jsem starší tím méně je vidět hezkého fotbalu a zajímavých zápasu. Pomalu mě fotbal přestává bavít, podobně jako hokej. Nějak se ty sporty mění nebo co. Ten koktejl peněz, médií a sociálních sítí z toho dělá jakousi divnou zábavu, většinou sportovně nudnou, ale kolem je cirkus, někdy až nevkusný a absurdní. A pak ještě v rádiu slyšíme jak FIFA musela smazat přes 7 mil. nenávistných komentářů. Kam ten svět spěje? A z některých fotbalistů, profesionálů, je mi fakt na blití. 1 3
AlfGS Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 1 hodinou, Zdenek1307 napsal: Čím jsem starší tím méně je vidět hezkého fotbalu a zajímavých zápasu. Pomalu mě fotbal přestává bavít, podobně jako hokej. Nějak se ty sporty mění nebo co. Ten koktejl peněz, médií a sociálních sítí z toho dělá jakousi divnou zábavu, většinou sportovně nudnou, ale kolem je cirkus, někdy až nevkusný a absurdní. A pak ještě v rádiu slyšíme jak FIFA musela smazat přes 7 mil. nenávistných komentářů. Kam ten svět spěje? A z některých fotbalistů, profesionálů, je mi fakt na blití. Přesně a trefně napsáno, nezbývá než souhlasit! Ten svět ve sportu se fakt v prdel obrací. Potěšil mě za poslední dobu asi jen tenis ( R.G. a W. ) jsem ještě zvědav, jaký bude letošní ročník US Openu 1
alky Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 1 hodinou, Zdenek1307 napsal: Ten koktejl peněz, médií a sociálních sítí z toho dělá jakousi divnou zábavu A šou o přestávce byla taky pěkná podívaná...
Gustaf Odesláno čtvrtek v 11:53 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 11:53 Cirkus Eden.... Pacient Chorý zůstává. Asi by bylo Houšteckýmu a Řehákovi smutno....
Frantik Odesláno čtvrtek v 12:15 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:15 Je to vostuda, osobně bych si přál, aby Slavia neměla takovýho dementa. Je to velká chyba na reputaci a Slavia toho bude litovat. Snad se prosadí posily a nebude ho tolik třeba! 1
Gustaf Odesláno čtvrtek v 12:19 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:19 Hlavně si Luftjarda udělal z huby trhacku.... vše co řekl po tom pruseru, tak je přesně naopak....
kuncák7 Odesláno čtvrtek v 12:34 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:34 Spekulace s Kretinskym teda zabrala. Na druhou stranu, poprvé nastoupi v Liberci a tam se vyfaulujou s dementem Borilem a bude zase na dlouho klid . 3
ouskavl Odesláno pátek v 06:48 Nahlásit Odesláno pátek v 06:48 před 18 hodinami, Gustaf napsal: Hlavně si Luftjarda udělal z huby trhacku.... vše co řekl po tom pruseru, tak je přesně naopak.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se