Martin JJJ Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 No vypadá to tak, že by papírově měli puknout, ale kdo by řekl, že Jihlava udělá 12b že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Tak co Sparta, chytne se dnes v Karviné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Neprohraje ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 no já jím mám na tiketu...čistou 2, tak jestli se primadony pod Hapalem zvednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Tak to ja seru pri zdi a dal jsem 02.Muzstvo pod novym trenerem vetsinou zabere, ale zase hrajou s muzstvem, ktery taky musi!No uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 (upraveno) njn, kurz 2,19 mě lákal Upraveno 10. března 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Večer ještě ty Tepláky se ševcema... to bude tak oříšek pro oba... v případě, že Zlín prohraje a ostatní zabodují, tak tam bude v pásmu sestupu prakticky 8týmů.... :-) to bude pro to ligové jaro to pravé ořechové. Tipovat to nemá cenu, protože dneska tam jsou zápasy ala ruleta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Řekl bych, že tepláky to dnes dají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 TAK Cimbal taková smůla... Na něj sem se těšil, jak se s tím návratem popere.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Já si myslím, že je Sparta rozpráší, dal jsem 5 gólů a víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Vidim to na koukatelne 0-0, ucinena reklama na fotbal :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 (upraveno) Tak sousedom chcípla koza. Zase. Ale bod venku se cení. Upraveno 10. března 2018 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Karviná zbytečná ztráta doma :-) To měly být jasné 3 body. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Karvina dobre jako.... :-)))) ta Sparta ma asi nejake trauma z toho Stramaka a drzimse ji to jak ho... kosile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Takze honza71 nakonec udelal dobre, ze sral pri zdi. Idealni vysledek pro Maroshe, ne? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 1-1, no, nebyl jsem tak daleko :-).Chudak marosh :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Dneska pro mě zase hrozná sobota. :-( Sparta remíza (jen tím trenérem to asi fakt nebylo) v hokeji má Zlín po sezóně a večer v Teplicích to bude taky hodně těžký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Já to mám naopak, Sparta potěšila (Hapala mám ale rád) , přešli jsme přes Zlín a zítra dej se vůle boží. Zdravím z Olomouce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Vidím, že jsem byl teda hodně naivní:-). To, že to nepůjde hned, bylo jasný, ale já čekal max. nasazení, což se nekonalo ani náhodou. Hlavně cizinci se teda nějak moc nepředřeli...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 a Štramák se doma na kavalci válí smíchy Olomouc zejtra boduje, z toho nemám obavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se