Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Ta pentle, to bylo o nervy. Když hlavně víte, že nebyla ani náhodou.

V posledních letech vám pískli pentle, který nebyly ještě víc než tahle, kterou si rozhodčí navíc v pohodě obhájí. To mě fakt baví, když si Plzeňáci stěžuji na rozhodčí :D

Ale výkon pěknej, to fakt jo. Jsem zvědavý, jak se hráči namotivujou na Zlín a jestli se Krmenčík ještě letos chytí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo v sobotu uz vam tolik fandit nebudu :-)), to vis, chtel bych videt nejakej Petrzeluv vystup a nasi hrajou derby a verim, ze neco uhrajem.

Ale ty cerstve zazitky z poharu vam zavidim (tez si pohary pamatuju, ale Kubik, Knoflicek a spol.uz nehrajou davno, dalsi Poborsky, Stejskal nedavno a na vystoupeni Lastuvky a spol.bych radsi zapomel ).

Odkaz ke komentáři

Jo v sobotu uz vam tolik fandit nebudu :-)), to vis, chtel bych videt nejakej Petrzeluv vystup a nasi hrajou derby a verim, ze neco uhrajem.

Ale ty cerstve zazitky z poharu vam zavidim (tez si pohary pamatuju, ale Kubik, Knoflicek a spol.uz nehrajou davno, dalsi Poborsky, Stejskal nedavno a na vystoupeni Lastuvky a spol.bych radsi zapomel ).

no, já vám v sobotu taky ne :D Je fakt, že kdysi měla Slavie výbornou generaci... Teď je to trochu horší.

Petrželu bych poslal někam do divize, tam by mu to slušelo... :)

Odkaz ke komentáři

no, já vám v sobotu taky ne :D Je fakt, že kdysi měla Slavie výbornou generaci... Teď je to trochu horší.

Petrželu bych poslal někam do divize, tam by mu to slušelo... :)

Ja ne, je s nim sranda ( ty jo, jen komentar k tomu poslednimu stridani hrace po 20 ti minutach, ze ho stridal pro alergii, mozna na nej :-)), paradni shozeni vlastniho hrace, je to psycholog :-)). Bez nej by to byla nuda - jen budes koukat na Radu jak zas nekde rve a po pul roce ho vyhodej, na odborniky typu Uhrin ml., Weber, Palicka, Panik, Straka,..... Je s nim sranda.

A ted vazne, myslis ze by ho v divizi nejakej frajer, co si prijde zahrat po praci, nenakopal do riti? Ja teda, kdybych jeste hral, tak jo.

A zitra tady pokecame :-))

Odkaz ke komentáři

Zatím spokojenost :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...