Dokusan Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Byl to přímé souboj o sedmé místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 To je na pokutu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 klobouk dolu před Olmikem, že ustáli pasáž hry, kde v obraně neskutečně hořeli a za jejich produktivnost, 3x střela na bránu a 3 zásah. Sparta se asi dále hledá, možná by to chtělo hledat i útočníka a ne jen stabilní obranu.Kluci a jak se vám kouka na fotbal s tím video rozhodčím, když se to zavedlo bude to opruz, ale ok. Ale ted mi přijde, že každou chvíli něco zkoumal u videa. V prvním poločase to byla každá druhá akce či zákrok a ty přerušení byly na mě nějak dlouhe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Jesis to je utrpenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Jesis to je utrpenieNo co, Němci taky zatím dostali trojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Tiez stvorku, nemcom ale na rozdiel od SVK nefandim, takze kludne mohli dostat aj 8:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 No u nás je to taky pokoukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 (upraveno) Druhý gól (2:1)jak z Okresního přeboru a tam se to také moc nevidí. Upraveno 7. září 2019 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 A navíc jaký jsou to dementi. Když teď sleduju ten basket a inteligentní rozhovory našich sympatických hráčů, tak si říkám, proč kurva sleduju posledních x desítek let fotbal? Hrajou trapně, alibisticky, samý přihrávky na Vaclíka... To ten basket s odpočtem do střely... to mě teda překvapivě baví násobně víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Ještě že jsem tam nejel, asi mě bude stačit příméj zážitek v úterý :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPavel Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Jj, basket s povedl. Fotbal je dnes pro masochisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Ještě že jsem tam nejel, asi mě bude stačit příméj zážitek v úterý :-(.Ani zadarmo ne. Na basket jsem se těšil,ale tady jsem nějak zapomněl a koukám až na druhý poločas. Proč jsem si vzpomněl .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Hlavně si nemůžu pomoct, ale tohle není trenérem, ale tím matrosem, co postava na hřišti. S tímhle by i Mourinho měl hodně práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPavel Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Ze jsem radši nešel ven se psem . I v tom dešti by bylo líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPavel Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 A s Černou Horou to bude ta samá sra.cka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Tak nevím, porážka tady být vůbec nemusela. Bude sakra mrzet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Poslednich 20min nakopavaná.... zmar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Skoda slov. A vam, co jste na to cuceli, to patri. Jste nenapravitelny pitomci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 já jenom poločas tak poloviční pitomec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Skoda slov. A vam, co jste na to cuceli, to patri. Jste nenapravitelny pitomci Ještěže jsem nerozuměl všemu co kdo řekl okolo mě. Bohužel některé řeči a posunky jsou mezinárodní :-(. I tak mě to štve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se