bandicoot Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 (upraveno) No takhle by to šlo. Holt Celtic nejsou Budějky no. Upraveno 26. listopadu 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Dobre Sparta! Krasnej gol Slavka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Sparta výborně, Slavie taky zatím dobrý...Liberec jsem trochu tušil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Docela aktivni fotbal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Slávka gól krasavec... uvidíme jestli to udrží do konce... Každopádně Sparta docela dominantní po tom průšvihu s Budějkama! Liberec trápení, tam to asi bylo jasné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Vcera euforie a to jsem po danech zacal pochybovat jestli Jindrovo kouzlo vydrzi. Ukazuje se, ze z fr ligy se s nama muze merit jen PSG... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Tak poháry tento týden na 1* včera Zlín za 3b ještě dnes Sparta a budu spokojený na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Slavie, Slavie, Slavie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Jess, když se daří tak se daří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Ještě jsem si dal handicap, kokot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 11 minutami, Berbatow napsal: Slavie, Slavie, Slavie! Hm, po dlouhé době jsem se dostal naživo na fotbal a viděl tuhle bídu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 To by ale spíš patřilo do vlákna "Co mě potěšilo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 14 minutami, Foundryman napsal: To by ale spíš patřilo do vlákna "Co mě potěšilo" Spíš naštvalo. Ty plně tribuny dokážou udělat z holomajzny zážitek. Prázdné naopak. A když je to fotbal jak za párek a pivo, prázdné tribuny,.... Tak oči i duše hodně bolej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Dnešní anglická liga Leicester vs Fulham 1:2. Domácím asi chybí motivace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Jak ses tam Martas dostal? Jestli to neni tajny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 před 23 minutami, uff napsal: Jak ses tam Martas dostal? Jestli to neni tajny... Není, známosti. Bejvalej spolužák (Smica) zapracoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Panejo, tomu rikam spoluzak. Ale popravde to musi bejt na zivo bez fanousku hruza. Ja s tim bojuju i u telky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 před 16 hodinami, uff napsal: Panejo, tomu rikam spoluzak. Ale popravde to musi bejt na zivo bez fanousku hruza. Ja s tim bojuju i u telky... Ani mi nemluv. Proto jsem si pustil to Blansko - HK a byl zděšeně-to je vesnickéj fotbal s cca 100 diváků úplná pecka mac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Dobre si fandil včera Krasnej fotbal. I Liberec nakonec fajn. A Sparta........no proste klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Tys zase pojed vtipné kaše, Františku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se