Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 18 minutami, guzmic napsal:

@kuncák7

ještě ty mě provokuj...je to na hovno.

Já tě hlavně nechtěl štvát s tím Zlínem. Koukal jsem na to. 

Odesláno

Je to marný, je to marný.... je to marný.

Slávie ve všech ohledech lepší. 😞

Odesláno

Pustil jsem si posledních pár minut derby a diváci nikde, ale slyším řev jak kdyby bylo vyprodáno. Skupinka vyvolených pod komentátorským stanovištěm? Nepouští to tam z repráků, že ne? 

Odesláno (upraveno)

Nádhera. Prvních 10 tocenejch a jeste k tomu 3:0, co vic si prat 🙂 Spartani hráli hovno jako vždy a debakl jasnej 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Skupina na MS - Belgie, Wales, Bělorusko a Estonsko.

No nic moc a nějaká podmínka hnusneho počasí mě rozesmala. 

Odesláno

Já už bych je nechal. Evidentně je tu jen pár sparťanu a ti mají za sebou inkfart či se k němu blíží :-)). 

Odesláno

Ať jdou do prdele s tím rasizmem. Kua, co je špatnýho na that black guy? Takže mě když někdo řekne belochu, tak se mám nasrat? Sběr se v prdel obrací a tohle téma už se začíná hodně přehánět....

Odesláno

Umřel Paolo Rossi, mistr světa z roku 1982 a nejlepší střelec šampionátu. V tomhle roce jsem začal zrovna sledovat fotbal a co si pamatuju, tak v tom hnusném italském "catenačiu" byl on jeden z mála, co se mi líbil. I když jsem své vzory měl jinde - Schumacher, Pfaff, Zoff,......

Návštěvník eloga
Odesláno

kuncák7

tys byl chytající? gp? To  jsi dobrý, my měli tehdy vzor Johanna z Ajaxu, aby naše kluby hráli jako Ajax, tehdy. to bylo nedostižné, stejně jako dnes porážet Barcelonu.

Ale Slávka ten Ajax nakonec vyřadila cestou do LM, takže za ty léta psychické dřiny u televizních přenosů aspoň něco.

Odesláno
před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

Umřel Paolo Rossi, mistr světa z roku 1982 a nejlepší střelec šampionátu. V tomhle roce jsem začal zrovna sledovat fotbal a co si pamatuju, tak v tom hnusném italském "catenačiu" byl on jeden z mála, co se mi líbil. I když jsem své vzory měl jinde - Schumacher, Pfaff, Zoff,......

Schumacher se mi navždy zprotivil zákeřným faulem na Battistona, to bylo na kriminál. Jestli teda myslíme toho stejnýho.

Odesláno
před 34 minutami, eloga napsal:

kuncák7

tys byl chytající? gp? To  jsi dobrý, my měli tehdy vzor Johanna z Ajaxu, aby naše kluby hráli jako Ajax, tehdy. to bylo nedostižné, stejně jako dnes porážet Barcelonu.

Ale Slávka ten Ajax nakonec vyřadila cestou do LM, takže za ty léta psychické dřiny u televizních přenosů aspoň něco.

Jojo, byl jsem golman - ohebnej a pružnej jako guma. To snad už ani není pravda :-)).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...