Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ntvl, rupnout s Madarem 2:0, to je kurna spatny zacatek sezony.

Mam hodne smiseny pocity. Kluku je mi lito, trenera je mi lito, Kuncaka je mi lito, ale je tam v SKS jeden ch.j, kterymu ty hnusny pocity po takovy vostude celkem preju ✈️

Odesláno

Franto, kamaráde...Tohle mi vysvětli, bo mi to hlava nebere.
Včera si dáte dva samogóly a jste rozebraní, jak šestnáctka před první dupačkou...

Viz. srdceryvné prohlášení LuftChinaJardy, jak potřebujete odložit zápas s Olomíkem o víkendu.
Jako, co si o tom má myslet zbytek ligy...Hlavně, že máte stodvacet plejerů.

Chucpe, tvl.

Odesláno
Před hodinou, honza71 napsal:

Ono se to odlozeni chape tezko. Ale vono co taky cekat od Trvdika a tech c.raku na Strahove. 

Hráču mají nakoupeno jako sraček a potřebujou odpočívat

Odesláno

Ty poháry, to je všechno ostuda na entou. Hlavně se pak v lize placat po ramenou, jací jsme pasáci. To je fakt děs 

Odesláno
před 7 minutami, kuncák7 napsal:

Ty poháry, to je všechno ostuda na entou. Hlavně se pak v lize placat po ramenou, jací jsme pasáci. To je fakt děs 

To je jen pro srdcaře se silnýma nervama páč mi to hlava nebere herně ani výsledkově… 😵💫

Odesláno
před 12 minutami, Gustaf napsal:

Typico Plzeň....jdu blejt

To čumím úplně…. Ani to nevidím nikde v TV, tak jen hodnotím výsledkově: je to slušný masakr… 

Odesláno
před 2 minutami, Martin JJJ napsal:

To čumím úplně…. Ani to nevidím nikde v TV, tak jen hodnotím výsledkově: je to slušný masakr… 

Běželo to na tipsportu a pak stream na netu. Nebylo o co stát...

Odesláno

Tak nakonec 4:2, vypadalo to na prů… ale ještě to poladili… no ale vyhrát pro postup o 3góly? To bude ještě těžká písemná práce…. 🤷‍♂️

Odesláno
před 10 minutami, Martin JJJ napsal:

To je jen pro srdcaře se silnýma nervama páč mi to hlava nebere herně ani výsledkově… 😵💫

Nad Slavií jsem málem dostal infarkt. Spartu jsem čekal a Jablonec a Plzeň taky a spíš jsem se jen smál. Jablonec je trapnej dlouhodobě.

Odesláno

Co se divite odkladu. Messi prej jde k nam do Edenu, tak ho musi Jindra zapracovat do kadru... 

Jinak moc pekny vysledky, nedal jsem po dlouhy dobe ani jeden tiket

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...