uff Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 V Edenu je prejedem. Nevite, jak je to s tema nabidkama na Kolare? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Ntvl, rupnout s Madarem 2:0, to je kurna spatny zacatek sezony. Mam hodne smiseny pocity. Kluku je mi lito, trenera je mi lito, Kuncaka je mi lito, ale je tam v SKS jeden ch.j, kterymu ty hnusny pocity po takovy vostude celkem preju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 To jsem se včera pobavil teda tou brankářskou parádičkou. A co to maj za vohoz ti slávisti... squadra azzura :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Franto, kamaráde...Tohle mi vysvětli, bo mi to hlava nebere. Včera si dáte dva samogóly a jste rozebraní, jak šestnáctka před první dupačkou... Viz. srdceryvné prohlášení LuftChinaJardy, jak potřebujete odložit zápas s Olomíkem o víkendu. Jako, co si o tom má myslet zbytek ligy...Hlavně, že máte stodvacet plejerů. Chucpe, tvl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Tvl jsme unavený z toho, ne asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 před 32 minutami, Frantik napsal: Tvl jsme unavený z toho, ne asi Aha, to mě nenapadlo. Ještě že Tě mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 To odložení zápasu taky nechápu... ale Číně projde vse, no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Ono se to odlozeni chape tezko. Ale vono co taky cekat od Trvdika a tech c.raku na Strahove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Před hodinou, honza71 napsal: Ono se to odlozeni chape tezko. Ale vono co taky cekat od Trvdika a tech c.raku na Strahove. Hráču mají nakoupeno jako sraček a potřebujou odpočívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Typico Plzeň....jdu blejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Ty poháry, to je všechno ostuda na entou. Hlavně se pak v lize placat po ramenou, jací jsme pasáci. To je fakt děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Nalejt Savo do očí a vyvrtat slehacem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 před 7 minutami, kuncák7 napsal: Ty poháry, to je všechno ostuda na entou. Hlavně se pak v lize placat po ramenou, jací jsme pasáci. To je fakt děs To je jen pro srdcaře se silnýma nervama páč mi to hlava nebere herně ani výsledkově… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 před 12 minutami, Gustaf napsal: Typico Plzeň....jdu blejt To čumím úplně…. Ani to nevidím nikde v TV, tak jen hodnotím výsledkově: je to slušný masakr… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 před 2 minutami, Martin JJJ napsal: To čumím úplně…. Ani to nevidím nikde v TV, tak jen hodnotím výsledkově: je to slušný masakr… Běželo to na tipsportu a pak stream na netu. Nebylo o co stát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Tak nakonec 4:2, vypadalo to na prů… ale ještě to poladili… no ale vyhrát pro postup o 3góly? To bude ještě těžká písemná práce…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 před 10 minutami, Martin JJJ napsal: To je jen pro srdcaře se silnýma nervama páč mi to hlava nebere herně ani výsledkově… Nad Slavií jsem málem dostal infarkt. Spartu jsem čekal a Jablonec a Plzeň taky a spíš jsem se jen smál. Jablonec je trapnej dlouhodobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Ten českej fotbal je peklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Co se divite odkladu. Messi prej jde k nam do Edenu, tak ho musi Jindra zapracovat do kadru... Jinak moc pekny vysledky, nedal jsem po dlouhy dobe ani jeden tiket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/fotbal-konferencni-liga-plzen-tns-michal-bilek-po-zapase.A210805_225849_fot_pohary_itit Vyhlásit tohle, když mužstvo prohrávalo 4:0 to chce kurva odvahu. Csaplarova past na druhou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se