martar Posted July 12, 2021 Report Share Posted July 12, 2021 Fotbal šel vždycky mimo mě (stejně jako ostatní týmový discipliny, navíc posuzovaný rozhodčím buď podle hereckejch výkonů mužstva nebo podle výsledku zákulisních dohod). Na tohle finále jsem se ale kvůli jeho zpolitizování podíval... a svůj názor na fotbal si potvrdil. Co potvrdil... dokonce přibyla řada dalších argumentů, který jsem dosud nebral v potaz Co mne opravdu mrzí je, že jsem si trochu poopravil obrázek o Angličanech, ke kterejm jsem dřív v některejch ohledech dost vzhlížel. Jasně, mládež z Sheffieldu, Manchesteru či Londýna asi neni to samý jako skutečná anglická elita, ale co předváděli fanoušci a především co jim bylo tolerováno nebo jen směšně pokutováno, to mi vzalo zbytky iluzí. Škoda, že ta politika a aktivismus vůbec do sportu takhle moc a takhle okatě prosakuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted July 16, 2021 Report Share Posted July 16, 2021 (edited) Tvl... to se dalo čekat za ten českej zdroj se fakt omlouvám... Neměli jste nikoho barevného. Euro je vítězstvím pravice, vyčítají Britové Italům https://cnn.iprima.cz/britove-vzkazuji-italum-nemeli-jste-nikoho-barevneho-euro-je-vitezstvi-pravice-29540?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=FPv6oVwaFfQ-202107160340&dop_id=12629880 No nic, už vám sem nepolezu, nechci vám to pomlouvat. (Přitom vesnickej fotbal, a především dorost, kde ještě převládá nadšení a talent jednotlivců nad politikou a byznysem, kde hrají domácí děti a ne hráči nakoupení bůhvíodkud, mě baví, i přes některý namistrovaný rodiče. Jdu si radši přečíst Klapzubovu jedenáctku ) Edited July 16, 2021 by martar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 Že první zápas českýho týmu v Evropě nedává žádná česká TV ale slovenská Sport 1 (s příšerným zvukem), to holt musím zkousnout ... nicméně měl jsem za to, že hrajem s Rakušanama a ne s nějakým balkánským týmem, soudě podle faulů a žlutých karet ... aspoň, že díky Krejčímu ml. vedeme ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 už ne....kurva drát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foundryman Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 A bude hůř... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 doufám že ne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 No, za týden doma budeme muset vyhrát o 2 góly ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 před 10 minutami, Lynx12 napsal: No, za týden doma budeme muset vyhrát o 2 góly ... To je dost divoka predstava. Ale je to sport a mozny je vsechno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 před 4 minutami, honza71 napsal: To je dost divoka predstava. Ale je to sport a mozny je vsechno. Bohužel musím souhlasit ... nicméně doufám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted July 24, 2021 Report Share Posted July 24, 2021 (edited) Pěkná pentle. Na Letné je vápno o metr dál oproti čáře. VAR už ho má na monitoru správně. Nicméně to vypadá, že Sparta Sigmu v druhé půli přejede Edited July 24, 2021 by Dokusan Link to comment Share on other sites More sharing options...
marosh Posted July 24, 2021 Report Share Posted July 24, 2021 Dneska s přehledem. O jeden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 V 21. 7. 2021 v 10:31, Lynx12 napsal: No, za týden doma budeme muset vyhrát o 2 góly ... A je to doma... dnes mě Sparta hodně potěšila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uff Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Gratulace. Jestli chcete zpatky titul, tak Monaco prejedete na pohodu, je v UEFA zebricku za SKS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 V 21. 7. 2021 v 10:47, Lynx12 napsal: Bohužel musím souhlasit ... nicméně doufám Tak Ti to vyslo Hezkypekne Sparta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 (edited) před 10 hodinami, guzmic napsal: A je to doma... dnes mě Sparta hodně potěšila. před 2 hodinami, honza71 napsal: Tak Ti to vyslo Hezkypekne Sparta. Jj, byla to paráda ❤ nicméně pokud chceme dojít dál, je třeba hodně zlepšit hru a koncovky ... Edited July 29, 2021 by Lynx12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sacíbagr Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 …sparťanští fans…to je dno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berbatow Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 Ria, Ria Hungaria! Handicap -1 pro domácí v kurzu 6.28. Pěkný tiket, škoda že jenom za pětikilo.Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berbatow Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 Volali jste Kuncákovi záchranku?Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 Kuncak to nesleduje a Čína padá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 No Maďaři hráli megatuzku a Sesivky si dali dva fíky no. Tak to je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts