Jump to content

FOTBAL

Guest Ondra
 Share

Recommended Posts

Fotbal šel vždycky mimo mě (stejně jako ostatní týmový discipliny, navíc posuzovaný rozhodčím buď podle hereckejch výkonů mužstva nebo podle výsledku zákulisních dohod). Na tohle finále jsem se ale kvůli jeho zpolitizování podíval... a svůj názor na fotbal si potvrdil. Co potvrdil... dokonce přibyla řada dalších argumentů, který jsem dosud nebral v potaz :) Co mne opravdu mrzí je, že jsem si trochu poopravil obrázek o Angličanech, ke kterejm jsem dřív v některejch ohledech dost vzhlížel. Jasně, mládež z Sheffieldu, Manchesteru či Londýna asi neni to samý jako skutečná anglická elita, ale co předváděli fanoušci a především co jim bylo tolerováno nebo jen směšně pokutováno, to mi vzalo zbytky iluzí. Škoda, že ta politika a aktivismus vůbec do sportu takhle moc a takhle okatě prosakuje.

Tvl... to se dalo čekat :) za ten českej zdroj se fakt omlouvám...

Neměli jste nikoho barevného. Euro je vítězstvím pravice, vyčítají Britové Italům

https://cnn.iprima.cz/britove-vzkazuji-italum-nemeli-jste-nikoho-barevneho-euro-je-vitezstvi-pravice-29540?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=FPv6oVwaFfQ-202107160340&dop_id=12629880

No nic, už vám sem nepolezu, nechci vám to pomlouvat. 

(Přitom vesnickej fotbal, a především dorost, kde ještě převládá nadšení a talent jednotlivců nad politikou a byznysem, kde hrají domácí děti a ne hráči nakoupení bůhvíodkud, mě baví, i přes některý namistrovaný rodiče. Jdu si radši přečíst Klapzubovu jedenáctku :) )

Edited by martar

Že první zápas českýho týmu v Evropě nedává žádná česká TV ale slovenská Sport 1 (s příšerným zvukem), to holt musím  zkousnout ... nicméně měl jsem za to, že hrajem s Rakušanama a ne s nějakým balkánským týmem, soudě podle faulů a žlutých karet ... aspoň, že díky Krejčímu ml. vedeme ...

před 4 minutami, honza71 napsal:

To je dost divoka predstava. Ale je to sport a mozny je vsechno. 

Bohužel musím souhlasit ... nicméně doufám 😀

Pěkná pentle. Na Letné je vápno o metr  dál oproti čáře. VAR už ho má na monitoru správně. 

Nicméně to vypadá, že Sparta Sigmu v druhé půli přejede

Edited by Dokusan

V 21. 7. 2021 v 10:31, Lynx12 napsal:

No, za týden doma budeme muset vyhrát o 2 góly ... 

A je to doma... 👍

dnes mě Sparta hodně potěšila.

před 10 hodinami, guzmic napsal:

A je to doma... 👍

dnes mě Sparta hodně potěšila.

před 2 hodinami, honza71 napsal:

Tak Ti to vyslo :) Hezkypekne Sparta.

Jj, byla to paráda 👍 💙💛❤  nicméně pokud chceme dojít dál, je třeba hodně zlepšit hru a koncovky ...

Edited by Lynx12