Jump to content

FOTBAL

Guest Ondra
 Share

Recommended Posts

Před hodinou, kuncák7 napsal:

Spíš půjde o to, že zmínka o MMA ve vlákně o fotbale zajímá málokoho. Mlácení se mezi bezmozkama je opravdu sport hodný za zmínku. Takže se opravdu neshodnes s více lidma 

Neshodneš v čem? Že je fotbal více o penězích a politice? Nebo jak jsi pochopil můj příspěvek? 😄

před 9 hodinami, berdych napsal:

Neshodneš v čem? Že je fotbal více o penězích a politice? Nebo jak jsi pochopil můj příspěvek? 😄

To si přeber jak chceš. Ve zmínce o MMA jsi prostě mimo, tenhle pseudosport určitě o politice a penězích není, že? 

Edited by kuncák7

před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

To si přeber jak chceš. Ve zmínce o MMA jsi prostě mimo, tenhle pseudosport určitě o politice a penězích není, že? 

Reklamy a trenky v barvě duhy jsem tam fakt zatí neviděl 😄 😄  Ale třeba tohle ve sportu ani nevnímáš a potom je to v pořádku. Chichichi

Edited by berdych

Chichichi jsem tady ještě neviděl.

Jen FYI ta tvoje slavná UFC sponzoruje pride parade v New Yorku již několik let. FYI dva - tady máš MMA vlákno kde se můžeš vyblbnout, díky. 

@jovani myslím že se nehraje, turnaj má jen jednoho vítěze a druhé či třetí místa nijak neoslavuje, žádné stupně vítězů, jen jeden pohár.

před 4 hodinami, berdych napsal:

Reklamy a trenky v barvě duhy jsem tam fakt zatí neviděl 😄 😄  Ale třeba tohle ve sportu ani nevnímáš a potom je to v pořádku. Chichichi

To neřeš, je vidět, že to sleduješ opravdu pozorně a nemá cenu se s tebou bavit a marnit čas. Určitě sleduješ dohadování zápasu mezi managery a pod. Prosím, jdi si blafat do příslušného vlakna, taky vám tam nelezu a nedoporučuji, ať sledujete krasobruslení či balet. Děkuju 

K tématu, oba poražení v semi jsou už doma. Už se tohle pár let nehraje. Teď koukám, že už odpovězeno.

Edited by kuncák7

Klobouk dolů před Southgatem, že na penalty pošle hráče, kteří neodehráli za mistrovství ani 10 minut...to chce koule. No nic...karma je na nule a Taliáni nebudou tři dny makat 😄

Edited by 14titi

Pro mě dobrý. Vždycky jsem fandil angličanům pro jejich buldočí zarputilost a "fér plej". To co předvedlo to jejich divactvo a pak i letecké dny, které by si v lize nikdo z nich nedovolil, jsem rád, že výhra patří Talošům.