Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Fotbal moc nesleduju, tak nějak mi ty manipulovaný výsledky to čutání znechucujou,

ale teď jsem přepnul tv a jede tam mač Sparta - Slovácko.

Vše chápu, ale mohl by mi prosím někdo objasnit proč má Sparta proboha v bráně

v růžovém oblečeného hipstera??!!!

Musel jsem si to najít na netu a kouknout :lol2:

K barvě asi toto:

Růžová barva

Symbol něhy, jemnosti a romantické lásky ... ale také nezralosti a naivity - my jsme Sparta

post-8590-0-82184100-1469952794.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejak matne si vzpominam, ze kdyz si prvne navliknul Pítr Čech oranzovej dres, tak nekde vykladal, ze experti prisli na to, ze to se toho ty "buzny" v utoku, co mu maj dat gol, bojej ci co :-D

Ne vazne. Myslim, ze to vysvetleni bylo, ze tyhle kriklavy barvy delaji brankare nejak opticky vetsiho v ocich soupere.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Nejak matne si vzpominam, ze kdyz si prvne navliknul Pítr Čech oranzovej dres, tak nekde vykladal, ze experti prisli na to, ze to se toho ty "buzny" v utoku, co mu maj dat gol, bojej ci co :-D

Ne vazne. Myslim, ze to vysvetleni bylo, ze tyhle kriklavy barvy delaji brankare nejak opticky vetsiho v ocich soupere.

opticky většího z malím šulínem :lol2:

Odkaz ke komentáři

To jsou trapný řeči tohle. Sparta letos mistr ligy, klidne i s ruzovymi dresy

Souhlas ;)

Odkaz ke komentáři

Dyt se na tu kapr ligu uz takhle neda koukat, jeste at tam behaj v ruzovejch dresech :-). Strasna predstava.

Neda se na to divat, 100% souhlas ale S je S :) . Vis, ze se ve vsem skoro dohodnem :) ale tohle ne Martas.

Odkaz ke komentáři

Neda se na to divat, 100% souhlas ale S je S :) . Vis, ze se ve vsem skoro dohodnem :) ale tohle ne Martas.

Ale dohodnem, je to mireno ciste proti barve dresu, o titulu si muzem pokecat za rok, jestli cinani vydrzej s dechem a Tvrdik s Uhrinem vypadnou :-).

Odkaz ke komentáři

Ale dohodnem, je to mireno ciste proti barve dresu, o titulu si muzem pokecat za rok, jestli cinani vydrzej s dechem a Tvrdik s Uhrinem vypadnou :-).

Jo ruzova je pres caru i me :) tu taky nedam :) . Jinak Vy jako 50% s mate velky potencial az mam z toho rude oci :) . A pokecame zase nekdy na golfu ;) . Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Něco na tom bude, teď jsem zahlídnul televizi,

když skončila reklama kde ta paní co nutně potřebovala

pučit na karavan od lidí, tak potřebuje *zase*

prachy na karavan, asi ho rozmlátila;

naskočilo Prostřeno, kde člen tvrdýho jádra Sparta fans

krájí papriku. Růžovým nožem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...