Liqid Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Ja nerikam, ze je spatny-vubec. Ty mas nejake osobni zkusenosti, zajimalo by me to. Osobní zkušenost nemám, jen jsem četl zkušenosti uživatelů na WUS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Mě se to velmi líbí. Jestli jim to vydělá prachy, aby za ně mohli produkovat modely jako jsou parádní Ocean two, tak proč ne. ...a hlavně vylepšit sponu na tahu. Tak a co rikate kalibru Soprod A 10?Nekdo tvrdi, ze pohoda, nekdo nic moc. Ja osobne nevim, jen ze to snad dela 1 soucast Festiny a davaji ho snad do nejakych Perrelet a Junghans. Podle mýho průzkumu bylo WUS spíš toho názoru, že Soprod > ETA. Především je ale strojek v těhle Premium modelech docela hezky zdobenej, takže směle do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 I mně se pohled dýnkem na strojek líbí. Pokud nejsou s kvalitou problémy a je srovnatelný s ETOu, proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) Chapu, ze se nekomu libi pruhled dynkem, ja osobne bych dal plnemu dynku s peknou orig. rytinou. Tak ohledne kalibru to je dobra zprava pro fandy Steinhartu. Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Plné dýnko s pěknou rytinou už mám na svých Hydro Conquestech. Ale něco s průhledem mi právě chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Plné dýnko s pěknou rytinou už mám na svých Hydro Conquestech. Ale něco s průhledem mi právě chybí.Ja tomu rozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Dýnka těch premium modelů mají moc pěkné kontrastní soustředné kroužky s popisem kolem skla, jeden je leštěný, jeden broušený a je mezi nimi výškový rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Si nejsem jisty, ze tohle od Steinhartu chci... rekl bych, ze rozčeřené vody kolem submarinu meli už nechat bejt a pustit se do neceho noveho a sveho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Si nejsem jisty, ze tohle od Steinhartu chci... rekl bych, ze rozčeřené vody kolem submarinu meli už nechat bejt a pustit se do neceho noveho a sveho. moje řeč,pilotky uměj moc pěkný,Apollony,byt bych je nenosil,jsou zajímavý,Triton jakbysmet,to je cesta,kterou se ubírat.Tudy nee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) Me se treba libi Ocean two, ano tudy ne. Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Hodinky parádní. Škoda jen toho pouzdra. To je takový nenápaditý beztvarý krumpáč No a kyklop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Posledni dobou po oceanech pokukuju,ale v modre to nebude,nelibej se me. O tech chronech se nebudu vyjadrovat,rlx nemusim,ale tohle je dle meho moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Modrou mám rád,mám ji na B herritage,ale tenhle odstín bych nechtěl,je takový jedovatě chemický jako koncentrovaný čistící prostředek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) Tak jsem neodolal pokušení a koupil jsem je. Nic naplat, ta modrá je fakt ulítlá. Ciferník je ještě celkem "konzervativní", ale luneta je vážně až kolotočářská :-) Myslím, že se mohou jen bezmezně líbít, což je můj případ, anebo naopak. Nic mezi tím.Kvalita zpracování je podle mně solidní, prostě na úrovni klasických Steinhartů. Kyklopa bych mít nemusel, ale nevadí mi až tak, že bych ho musel sundávat.Příjemným překvapením je silné lumi do modra, které subjektivně dosahuje 90% luminiscence Seika, což je velký posun. V minulosti jsem měl Ocean One žabáky a pepsi, ovšem v jejich případě byla svítivost na úrovni maximálně 50% tohoto.Přesnost zatím nehodnotím, ovšem za uplynulých 24 hodin bez odchylky. Budu průběžně sledovat dál a dám vědět.Přikládám jednu fotku z mobilu. Později se pokusím o další a dám je sem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Paráda a gratuluju. Mně se to líbí moc, což už jsem psal. Rád bych je viděl naživo. Ciferník by dle mého mohl být tmavší. Jeho odstín se v reálu zdá být poněkud teplejší než je prezentovaný na produktových fotografiích. Luneta celkem odpovídá tomu, co jsem čekal. Jak vtipně poznamenal jeden zdejší člen: Koupit Ocean 1, zmizet z tohoto fóra a být na věky šťastný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 ..no mam svoje Blue Premium sice tiez len tri dni ale s tou lunetou to vobec nie je take strasne...dokonca by som povedal ze hra svetla medzi lunetou(od fialova do svetlunko modrej) a sun-burst cifru je velmi zaujimava...tie hodinky su pod kazdym svetlom proste ine - raz su tie farby uplne rozdielna a raz uplne identicke, podla uhla dopadu svetla...mna zatial bavia velmi...za 3 dni odchylka +3s( celu noc su polozene na dynku)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 To s těmi měnícími se barvami je zajímavá a důležitá informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Přidávám dnešní momentky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 (upraveno) Jedna dnešní kolotočářská + jeden pohled na verzi žabák :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. prosince 2014 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se