cigi Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Sedine, prosím, jak je to DOOPRAVDY s tím výřezem pro korunku. Je jako na prototypu tak, že jde přes vrchní hranu pouzdra, kterou tím přerušuje, nebo jako na renderu, že nikoliv. Promiň, pro mne to je kritická záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 18. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Afektíček? Přestaň hysterčit, prosim tě, namoč si čajovej a svůj pytlík do teplý vody, wono pak spousty kritickejch věcí bude doopravdy v pořádku. A mám na tebe ještě jednu troufalou prosbu. Nepřispívej nám sem do vlákna, pls. Já sem totiž děsně pověrčivej a věřím na znamení. Pro mě je znamením ta zvláštní spojitost mezi "potopenejma limitkama" a výskytem tvýho elektronickýho já ve vláknech těmto limiktám věnovaných. A já mam fakt staženou řiť, že jak nám sem ještě něco napíšeš, že dojde k naplnění významu přezdívky, kterou jsem Ti dali. Edit: tebe určitě bude zajímat ta přezdívka a tak nám sem zas napíšeš, hm? tak nepiš, rači to napíšu hned.Protože "potapěč limitek" je moc dlouhý, tak ti říkáme jen "potapěč". Ale už jsme zaznamenali i pokus o převrat a změnu na "hnědý dajvr". Ale "potápěč" se zatím drží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Hele tohle budou fakt pěkný hodinky. Cigi je kreativní hoch a občas si trochu rýpne, ale takhle pěknej projekt se silnou myšlenkou se potopit nedá, ustojí i ty ostré střelby a jen ho to zušlechtí a posílí. Je to dobrej proces...Sám lituju, že se neúčastním, protože jsem se finančně vyčerpal na jiných limitkách. Tyhle hodinky Vám, pánové, budu závidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Vzhledem k tomu, ze ani po vice nez mesici me to nepustilo, tak to sem napisu: mnohem vice nez "Liberty" se mi na cifru libi jen suchy letopocet - 1989DZP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Panove, na tech hodinkach je vsechno tak, jak ma bejt. Az je z toho cistociste krystalicka nuda, klise a rutina, od nametu az po provedeni. Sorry sor, trochu svezi kritiky snad neuskodi a treba vas napadne Neco. Ale todle jsou hodinky jak vod Maxipsa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 4. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 jedna fotka na rychlonení to dokonalý, není to finální, jen chcem, aby se vědělo, že se stále něco děje, i když je na těch hodinkách všechno tak, jak má bejt ;-)Holt to ale není takovej fofr. Každopádně děkujem všem, kteří se zde, nebo přes SZ nebo osobně pochvalně projevili a fandí nám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 To vypada uzasne, tesim se na finalni podobu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 to je bronz? mazec! nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 jojo, přesně tak CuSn8.... ve skutečnosti je to pouzdro úchvatný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 To pouzdro je paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Parádní. A vůbec nejsou nudné. Šlo by to pouzdro nafotit pootočené ke korunce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 23. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Parádní. A vůbec nejsou nudné. Šlo by to pouzdro nafotit pootočené ke korunce ? fotky budou, šecko bude. Jen prosím chvíli strpení, jsem jemně časově stlačován. Musím nosit plíny, protože na ty fékální věci není čas;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2015 Super projekt, docela vám ty nekonečný debaty nad vzhledem závidím:) Za mě Liberty 1989, z Velvet revolution mám běhavku, slintavku a kopřivku a to vše najednou....Korunka na 4 nebo lehce vedle, ale určitě ne na 3, tam je to nuda a taky to překáží...Ocelové pouzdro vypadá docela dobře, pokud by to urychlilo realizaci, proč ne, ale jenom s bronzem to má koule. Ještě chvilku a jsem váš....Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 tady je pár fotek ještě nedokončeného prototypu pouzdra.Povrchovka je dělána zkušebně, co zvládne CNC. V současné době máme na tom stejném prototypu povrchovku od profi hodináře a vypadá to trochu jinak. Jakmile udělám foto, tak to sem zas dám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Testujeme.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Panove,to je luxusni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Vypadají naprosto luxusně, velká gratulace. :-) To budou hodinky jaké svět neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Jsem uplne napjaty, vypada je hodne dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Opravdu se vám daří, zatím je to lepší a lepší. Doufám, že to dotáhnete až do zdárného konce a jednou je uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomaniak Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Krásná myšlenka...krásný oblekovky...25 ks ojedinělých...škoda, že se cenově mezi vás nedostanu, ale mohu jenom kibicovat...někde by mě chybělo..made-in -czech a na dýnku nebude nic..?? ....vyrobeno na počet 25-tého výročí Sametové revoluce 1989 ...v limitované edici 25/číslo pořadí kusů ..asi rytí zvyšuje náklady výroby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.