wizard-ov Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 To víš Tano, já jsem plachý hoch navíc z vesnice (Ostrava). Mně ty baráky v Praze připadají stejně jako Otíkovi Rákosníků všechny stejné... a ještě na Pařížskou ? To bych si musel koupit nové bíle tenisky a džízku, aby mne nevyvedli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Áno, áno u mne to samé...Budu je vracet v čtrnáctidenní lhůtě, takže žádné tritium nebude pánové...Zjišťuji, jestli vůbec nemám začít kupovat hodinky na českých e-shopech. 14ti denní lhůta je pro mne více než dostatečná.No to je nápad, já blbec je prodávám po třech týdnech tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 To víš Tano, já jsem plachý hoch navíc z vesnice (Ostrava). Mně ty baráky v Praze připadají stejně jako Otíkovi Rákosníků všechny stejné... a ještě na Pařížskou ? To bych si musel koupit nové bíle tenisky a džízku, aby mne nevyvedli.Ty jsi spravnej vul, ale uznavam Te ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Pozeram, ze virus zmutoval zo Seika na Omegu. Pre inspiraciu- nove 300 master co-axial su super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Ja jsem zvedavy, jak male dite, co to bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 (upraveno) Moc té prosím nezdrzuj to Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 25. února 2015 uživatelem vsudybyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 PéOčkům bylo doma smutno, tak jsem jim pořídil kámoše na lítačku...uvidím jaké to bude na ruce, odpoledne prodloužím tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Čekal jsem je paráda . Doufám,ze tyhle uvidím když jsi mi prodal brajle Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Tak gratuluji chlapaku, jsou moc pekne, at Ti dlouho vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Gratulace k dalším hodinkám na týden ...nebo to bude na dýl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Gratulace k dalším hodinkám na týden ...nebo to bude na dýl? sou na lítačku..... ozkouší na ruce a poletěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Hmmm, do patku jdou pryc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Omega man... Jedes slušně kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 No chtěl jsem ještě nějaké ? na lítačku po venku, když si s ostatními hochy hrajeme s míčem, nebo prolézáme houštiny a hledáme strom ginkgo. Na názor je ještě brzy, ozvu se za týden (budu-li je ještě mít ). První dojmy - zcela jiné hodinky oproti PO. Jo a se správným NATO můžu klidně i do opery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Pěkný pěkný... jenže do příštího týdne prachy nenaškudlím, až budou v prodejním vlákně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 To nato je dobrej hárdkór, na tahu jsou moc krásný, tak užívej a moc je při tom venčení nežřiď(myslím řiď, jako řiď, né řiť, jako řiť), když je budeš prodávat, ať na tom moc netratíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Tak gratuluji chlapaku, jsou moc pekne, at Ti dlouho vydrzi.Tak ten byl dobrej Ale pěkné jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Nebojte, mám to vše pevně v rukou, cíl už se blíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 ...ale tmu před očima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 To je skok ... z Lumi do Omegy ... dobrý výběr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se