Petr72 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Zjavne kde má kopec fanúšikov (zmrdi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Ne ne, žádné barvičky, to možná jen tak vypadá. Jen černá a stříbrná...Vypadají jako modrý.. Každopádně fakt hezký. Ja jsem porad v zajetí Seikohorečky, a navic jsem objevil, ze dejdejt je úplně super funkce (proto to moje nadšeni z této významné funkce), takže mě uchvátily SARY057. Ale od zacatku roku uz jsem byl zamilovanej víckrát a naštěstí se to u mne střídá tak rychle, ze jsem nevernej dřív, než navážu vztah. Každopádně - krásný hodinky, opravdu se povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Poruba - District of God ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Hou hou hou, běžte s těma mrtkama mechanickýma někam ! Pokud se nerozpadnou, nebo nevybuchnou, nebo z nich nevyteče baterka, nebo nezmrznou, nebo se neutopí, nebo na nich nevyskočí BSOD, tak by měly být přesné jak cyp ! GPS FTW !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 ...nejaka detska velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Zase modrý? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Ale prd, spíše prasečí ruka ;o)Jj modráky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Na jak dlouho :-)? U tebe se hodinky starim nikdy nerozpadnou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Jak ja bych se rad dozil chvile, kdy bude wizos behat po Lenince a shanet prestupnou sekundu. Ale nektera prani se holt nikdy nesplni Tak at ti vydrzi aspon do prazdnin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Koukám jedna z odboček na dlouhé chronocestě.Za mě moc dobrý.Taky chvilkama tím směrem koukám a jednou na něco podobnýho taky přijde řada.Tak hlavně ať dělaj radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 ...nejaka detska velikost? Přesně tak. Wizi, to jsou nějaký třicet čtyřky? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Jo a přimlouvám se za nějakou mini recenzi, jestli bude trochu chuť a čas.Tvůj pohled, po nějakým čase nošení, by myslím zajímal nejen mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 (upraveno) Jak ja bych se rad dozil chvile, kdy bude wizos behat po Lenince a shanet prestupnou sekundu. Ale jsou spicovni a ta koncovka reminku je tak blba, az je super, protoze cloveka hned prejdou chute shanet na ne nejaky jiny remen = usetrene penize. A nechapu ty narazky na velikost, sedi ti perfektne. Upraveno 15. května 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Někdo tu tu uz nekde psal, ale nakonec všichni skoncime na quartzech a sklerotici jako ja na nich budou mit dejdejt :-) Za me SUPER varianta, a to: 1) Kvůli dejdejtu, 2) kvúli tý modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Jenom plním oznamovací povinnost.....už jsou zase pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Do pytle :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Ty jsi blázen :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Nedivím se, zes je dal pryč. No sex appeal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Zadna velka skoda tyhle se mi nikdy nelibily Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se