dr.sphinx Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 On je nemá rád? To je zrádce. Kdybych to byl býval věděl včas, tak bych mu je nebyl býval prodal a byl bych počkal na tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 @ Marosh: skvělá trefa !!!@ Doktor: no já je mám tak rád, bo jsi mne od nich furt zrazoval...@ Hasňa: vím, vím - jestli půjdou, tak jsi první na řadě...ale kurnik já už nenosím ani ty svinské Chronomaty a to jsem si říkal, že s nimi mám vše co jsem chtěl, tedy:image prodejce ojetých vozů BMW a Audi z DE nebo Holandska (voňafka voe, po dětkovi ze stodoly, muzika, fmetle)dostatečná rezerva chodu pro opití se a následné dvoudennní koma bez pohybuvodotěsnost alespoň pro vstrčení ruky do klozetové mísy šroubovací chrono (abych mohl machrovat, že tohle tvoje MPM nemá cype)non-hipster velikost (43mm a výše) pro kompenzaci jiných nedostatkůinhauz - nevím proč, ale tady se to nosí, tak abych nebyl za blba...Brajtle nosí i Třívolťák a ten točí nejlepší filmy na světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Farky a co Ti říká GDPR kurwa? Nevíš, že titul je osobní údaj ? Dostaneš o zelenou méně, jak sedneme na jedno.... Ale díky za přání ;o)Ale aby jsi neřekl, tak tady je jeden cestovatelský kvíz - kde jsem to byl? Nápověda - je to země neomezených možností, která Tě vždy překvapí.to neni hrad na slezské ostravě? kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 To jsou Špicberky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Chuje ;o)) je to Oravský hrad, klenot vetknutý nad divokou Oravou, plťarov raj, lesnej železnice domov, miesto kde zhadzovali bosorky z Citadely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Oravský hrad je tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Zde Oravský hrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Doprdele, tak kde jsem to vlastně byl ? Čórtůůův hrááád, tam strašáá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Tak to jste byl v pérdeli, pane hrábě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Byls v Longyearbyen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Psia krew, cholera jasna, zase mne začínají ty hodinky bavit. Nevím, jestli je to dobře, nebo špatně. V rámci fondu SMWRF* jsem si pořídil Tudory GMT a ten ranní pocit natěšenosti, až je dám na pazouru, je zpět. Až opadne nadšení, tak zkusím cosi sesmolit, teď by to rozhodně nebylo tak objektivní, jak jste u mne zvyklí ;o) * Silesian Miners Wannabe Rolex Foundation - Součást Evropského Fondu Solidarity, umožňující vyřazeným horníkům a hutníkům v mikroregionu Slezsko, alespoň odleskem ochutnat životní styl kapitalistických nabobů v Monaku. Běžné profese většinou dosáhnou na Tudor, štajgři pak i na sportovní modely Rolex (ovšem bez diamantů a pouze v ocelovém provedení). Tato skutečnost osvětluje nedostatek těchto modelů v běžné prodejní síti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Wizi, super! Jsem rad, ze jsi zase pri chuti. To znamena, ze je na co se tesit Dej prosim vedet az je budes za tyden poustet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 (upraveno) Wizi je zpět. Paráda!Je mi vlastně jedno jestli hodinky vychválíš, nebo naopak, vždycky to bude zábavný čtení.Jo a gratulace. Hodinky parádní. Upraveno 14. ledna 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Tvl., čaroděj je zpět !Tak to jsi, synku, pěkně fpiči, jak se tak u Vás, myslím, slušně říká. A až je budeš se slevou 30% pouštět, stavím se do řady Btw., pokud je teda stále ještě máš, tak gratuluji k povedenému kousku. PS: je umožněn vstup do SMWRF také přespolním cizákům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 vyřazeným horníkům a hutníkům v mikroregionu Slezskosynku, ty nesplňuješ snad každé slovo z té citace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Wizi, super! Jsem rad, ze jsi zase pri chuti. To znamena, ze je na co se tesit Dej prosim vedet az je budes za tyden poustet Andy, Ty to Wizovi přeješ proto, abys nebyl největší hodinkovej promiskuita na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 @Wizard - Jelikoz zme s Dzosem ze stenyho mesta (puvodem jako), tak si nesu jiste na keho to belo. Ale jakozto chasnik ze sosedniho kraja be ses nad nama mohl sletovat... Det zme seci moravaci! @Karussell - tady se to o mne jeste tolik nevi, protoze jsem se prestal chlubit, tak pssssst No, tak myslim, ze poradnik mame, ted jde o to, kdy se muzem zacit tesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Pěkné kámo, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Tak ty jsou nádherný. Vůbec jsem netušil, ze Tudor tohle dela. Fakt moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 (upraveno) Dal jsem si správně dohromady 1+1 když Patrik postuje Tudor Gmt a ty ho chválíš jako kupujícího,že se té recenze na Tudory od tebe nedočkáme? To byla krátká známost :-( Upraveno 20. ledna 2019 uživatelem bob.zizka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se