tombed Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Tvl wizzu gratulki, snad je ještě máš, přeci jenom je to týden, kdy mi je ukážeš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 No...ehm...jak říkám - zase mne začínají hodinky bavit. Dnes třeba zvonil poštovní panáček s dalším přírůstkem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 No...ehm...jak říkám - zase mne začínají hodinky bavit. Dnes třeba zvonil poštovní panáček s dalším přírůstkem....Další kousek?Koukám, že ses do toho obul jako dřív . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Ty ses fakt blázen :-).Cos koupil dalšího? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Glyceríny...zastesklo se mi po limitkách 1953. Dá se tam blbnout s řemenama a jsou vůbec takové pěkné. Horší je, že mne Ypo nakazil s těma Frogmanama...zase je co študovat ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 K těm GMT pěkný ( škoda, že jsi pro mě tak daleko, toužím po nich a ještě je ani pořádně neužil na ruce ).Počítám, že ty Frogmany u tebe brzo přistanou taky.Jsi zase v tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 A svet je zase v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Je dobre, ze je o Tobe zase vidu! Ta Pepsi luneta je fakt boží. Mimochodem, ted (asi taky pozde) jsem slavnostně objevil, ze Rolex - zase - dělá Pepsi GMT v oceli, za pouhých 8.550 EUR. https://www.rolex.com/watches/gmt-master-ii/m126710blro-0001.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Psia krew, cholera jasna, zase mne začínají ty hodinky bavit. Nevím, jestli je to dobře, nebo špatně. V rámci fondu SMWRF* jsem si pořídil Tudory GMT a ten ranní pocit natěšenosti, až je dám na pazouru, je zpět. Až opadne nadšení, tak zkusím cosi sesmolit, teď by to rozhodně nebylo tak objektivní, jak jste u mne zvyklí ;o) 20190114_124004.jpg * Silesian Miners Wannabe Rolex Foundation - Součást Evropského Fondu Solidarity, umožňující vyřazeným horníkům a hutníkům v mikroregionu Slezsko, alespoň odleskem ochutnat životní styl kapitalistických nabobů v Monaku. Běžné profese většinou dosáhnou na Tudor, štajgři pak i na sportovní modely Rolex (ovšem bez diamantů a pouze v ocelovém provedení). Tato skutečnost osvětluje nedostatek těchto modelů v běžné prodejní síti. No tak mi ty Tudory chronokolega po pár dnech doslova stáhl z ruky, ale nakonec skončily zase u mne. Je to fakt k posrání - jednou ruku píši prodejní inzeráty, protože těch hodinek už mám nějak moc, a druhou rukou odpovídám na mobilu jakože "jojojo jasně, beru je". Prostě jednou rukou pumpuji do nádrže vodu a druhou do ní dělám díry. Tohle asi nebude mít konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 To je dobře, pěkný to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 (upraveno) Jsou supr. Náčelník mě na ně nalomil a od té doby mi zas nedaj spat. Jen na mou ruku cca17,5-18 cm to bude asi lehce na hraně.Stejně je asi budu potřebovat. Upraveno 22. dubna 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Super! To by alespoň na druhej pokus mohla klapnout ta minirecenze kterou jsi zmínil když jsi je měl prvně. Gratuluji. to MiraMira mam ruku 18-18,5 a myslim, že velký tě nebudou. Jdi do toho, jsou to vynikající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Bezva, dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Ony to jsou fakt univerzály.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 No, musím říci, že mne Tudory příjemně překvapily. Víkend v boxu vydrží, na ruce se nepřetáčí a jdou přesně asi jako horší kvarcky. Pánové, kdo z Vás to má? ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Mám to hodně podobně jako ty, asi stejnej oddíl :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Před opravou jsem to měl stejně, po výměně strojku jdou denně 5s do plusu. Zatim je ale mám na ruce teprv druhej tejden tak tomu dávam čas. Když se do 14 dnů neumoudří,tak pojedou do Landshutu znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Prostá krmě, čirá voda, šíré lány kol, nádherné povětří a RLX - co více najít pro skromnou potěchu těla i ducha, při pokorném spočinutí u dojemně strohé vesnické kaple. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 (upraveno) Za tohle pustit Tudory... Jak dlouho jsi tenkrat měl ty R. GMT.. tyden? At slapou, jsou paradni :-)) a to sluníčko ti taky zavidim.. u nas uz je mesic hnusne... :-o) Upraveno 24. listopadu 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 (upraveno) Jak pustit Tudory....Jakože můj tata nebyl můj tata? ;o) Upraveno 25. listopadu 2019 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se