Přejít na obsah

wizard-ov aneb vývoj (chrono)hňupa

wizard-ov

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Je dobre, ze je o Tobe zase vidu!

Ta Pepsi luneta je fakt boží.

Mimochodem, ted (asi taky pozde) jsem slavnostně objevil, ze Rolex - zase - dělá Pepsi GMT v oceli, za pouhých 8.550 EUR.

https://www.rolex.com/watches/gmt-master-ii/m126710blro-0001.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Psia krew, cholera jasna, zase mne začínají ty hodinky bavit. Nevím, jestli je to dobře, nebo špatně. 

V rámci fondu SMWRF* jsem si pořídil Tudory GMT a ten ranní pocit natěšenosti, až je dám na pazouru, je zpět. Až opadne nadšení, tak zkusím cosi sesmolit, teď by to rozhodně nebylo tak objektivní, jak jste u mne zvyklí ;o)

attachicon.gif20190114_124004.jpg

* Silesian Miners Wannabe Rolex Foundation - Součást Evropského Fondu Solidarity, umožňující vyřazeným horníkům a hutníkům v mikroregionu Slezsko, alespoň odleskem ochutnat životní styl kapitalistických nabobů v Monaku. Běžné profese většinou dosáhnou na Tudor, štajgři pak i na sportovní modely Rolex (ovšem bez diamantů a pouze v ocelovém provedení). Tato skutečnost osvětluje nedostatek těchto modelů v běžné prodejní síti.

No tak mi ty Tudory chronokolega po pár dnech doslova stáhl z ruky, ale nakonec skončily zase u mne. Je to fakt k posrání - jednou ruku píši prodejní inzeráty, protože těch hodinek už mám nějak moc, a druhou rukou odpovídám na mobilu jakože "jojojo jasně, beru je". Prostě jednou rukou pumpuji do nádrže vodu a druhou do ní dělám díry. Tohle asi nebude mít konce. 

post-35497-0-37125900-1555916000_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 5 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...