Daemonultimate Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Tak těm to vedle sebe sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 (upraveno) Ty by byla fajna srovnavacka.. :-) menší a vyšší T. nebo větší a nižší R. ... anebo by ty rozdíly byly minimalni? Upraveno 25. listopadu 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Sakra, ty mne ponoukáš.... že bych naslinil tužku a zkusil něco vyplodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Sakra, ty mne ponoukáš.... že bych naslinil tužku a zkusil něco vyplodit?pojď do toho, pardále! Už dlouho jsi nezářil šarmem a ostroftipem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Jak pustit Tudory....Jakože můj tata nebyl můj tata? ;o) medzitym v paralelnom vesmire... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Po dlouhé době, v podstatě jen s Garminy, zase drobná změna. Vylezlo slunko, tož jsem musel ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 No skoro po roce a půl další příspěvek. To je teda doba. Ty jsi měl nějaký motivační cíl pro sundání Garminů z ruky. Povedlo se splnit? I kdyby ne, tak Rolexy máš pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Zelenej ctvrtek je az zitra, ne.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 (upraveno) Jeden borec chtěl ty LV koupit, tak jsem si je dal na pazouru a.... to nešlo prostě ;o) Jinak, už jsem asi (zatím) vyhořel, nebo co. Nedávno jsem koupil jedny Chronomaty, bo jsem chtěl být jak kroksový bazarník, ale jinak pusto, prázdno. Už jsem dokonce uvažoval, že to skoro všechno pustím, ale nechce se mi řešit ani ty věci s prodejem přes forum. Asi nějak stárnu.... začnu se asi dívat na Šlágr TV a to bude konec..... Motivační cíl pro Garminy samozřejmě nesplněn , spíše jsem neměl důvod je nosit, anžto jsem musel spíše relaxovat..... @petr_cha...Zelený čtvrtek pořeším jinak...raději však bez rolád Upraveno 31. března 2021 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 To jsou ty rychle a bezhlave starty, pak to bere neslavne konce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Wizard, profesor aplikované šuplíkologie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Horší je, že jsem přesedlal na kudličky...menší krabičky, levnější než kukačky (většinou) a dá se s nimi dokonce i něco uřezat a tak.....tedy ne, že bych je používal k řezání, na to mám v práci a doma zase jiné nože...no prostě magor, vždyť to znáte ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Když vono hodinky, dáš to na ruku, jednou se podíváš, kolik je, a plní to svůj účel, i když jich máš padesát. Zatímco vy kudlaři asi nemáte doma ready matros na prefiknuti, kdykoli to vytáhnete. Teda aspoň myslim, či? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 ;o) hahaha, miluji dvojsmysly ;o) Kudličky jsou na cvakání, přefiknutí jen ve stavu nejvyšší nouze ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Jo cvakani, to jsem si neuvědomil. Ale když máš něco, čemu říkáte "pevný ", tak se nad tím provádí jen ipsace, nebo se pro ten pocit něco musí opravdu přeříznout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Pevné (skoro) nemám a ty co mám, jsou velké mrchy, což zjevně (jakožto zjevný falický symbol) ukazuje, že si cosi kompenzuji ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Vlasy si přece můžeš nechat nárůst ... vlastně oops. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 ;o))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysel55 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Zdravím mistře, tak jsem se po letech zase podíval na vývoj a je to pecka! Fakt moc nepíšu (jak jsem byl v roce 2017 pokárán), spíš jsem tichý pozorovatel a čtu zajímavosti, popř. nakupuju, ale i když jsem letos pořídil Pamy a pomalu se rozkoukávám po dalších hodinkách, stejně jsem čučkař proti certifikovanému chronomagorovi! Jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se