MaxT Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Po takřka dvou měsících ve společnosti těchto skvělých hodinek jsem se dokopal k pokusu o jejich nafocení.Sice to úplně nedopadlo, přesto výsledek mého marného snažení předkládám. Co říci k hodinkám?Snad jen to, že dle mého subjektivního pocitu jsou takřka dokonalé. Pár hodinek jsem již měl čest vlastnit a tyto bych řadil asi na druhé místo mého pomyslného žebříčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Jsou dokonalé. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Jsou krásné a fotit je určitě nebude nic jeduchého. Budu se těšit na další fotky a vím určitě, že né sám ... A jestli to není tajemství, které je v tom pomysleném žebříčku předběhly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Neuvěřitelná barevná proměnlivost těchto časoměřičů mně nepřestává překvapovat. Podle mne jedny z nejzajímavějších hodinek na fóru. Přehlednost, ideální velikost a decentní elegance z nich přímo vyzařuje. Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 jestli to není tajemství, které je v tom pomysleném žebříčku předběhly? Rekl bych, ze PPJinak jsou moc pekne, musim za Tebou zajet a pochalit je osobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Je to nádherný kousek. Co mě ale dostalo, je to hranaté dýnko - to je parádička sama o sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Paráda. Mile mě překvapilo těch 100m WR, takže maj i šroubovací korunku..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Děkuji.Jinak dýnko není jen hranaté, ale i klenuté a kopíruje tak ruku.100m WR je pro mě vedle datumu zásadní věcí. Proto mě míjejí klasické společenské hodinky. Šroubovací korunku mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Jo, tak to je super. Akorát mi tam furt nesedí ta guma.. dělaj k nim i tah? To bude asi taky slušná darda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Maxi paráda , krásný kus... Hoď ještě fotku spony, až budeš mít chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny_1989 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 přidávám se k zástupu gratulantů, hodinky jsou vskutku skvostné! já bych se naopak přikláněl k důkladnému nafocení strojovny, ta taky nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Gratuluji,jsou uzasne. Ta barva, je imho bozi, take to datum a wr, kvituji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 dokonalé, myslím, že tento skvost jenom dokládá, že squarové nositelné hodinky nejsou jenom TH Monaca a JLC Reverso... tyto hodinky mají velký koule...na gumě víc do sportovna ..na kůži mohou působit usedleji..oblekově.. a zaplaveného trhu s fíky bych se nebál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 krome uzasnych hodinek i uzasne fotky.. (cim je to foceno, neni-li tajemstvi?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) Těšil sem se až to dáš do chlubírny. Koukal sem na ně v Salzburgu. Proč sis vybral variantu s gumou? Jo, tak to je super. Akorát mi tam furt nesedí ta guma.. dělaj k nim i tah? To bude asi taky slušná darda.tah k nim je a má super sponu, někde tady je videjko Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 pěkné fotky, pěkné hodinky prostě paráda. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 jednoducho genialne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Moc krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) Nerad lezu do zadku podruhé, ale GO a speciálně tyto hodinky si to zaslouží. Klobouček za barvy, zpracování a vůbec Sasíkům um! Mimochodem viděl jsem teď GUB Spezimatic s podobným tvarem cifru, podobnou hrou barev, podobným odstínem s věnovámím náčelníka štábu SNB z roku 1980. Maxi závist jak cyp! Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) Konečně jsme se dočkali !!! No tohle je ovšem veliká paráda, verze na tahu je taky, za o něco více deutsche mark Blahopřeji, dle mého jedny z top hodinek, na které jsem na tomto fóru narazil ! Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem Krakonosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se