MKR Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Perfektní! Díky moc za Ploprofy! A hlavně, že jsme se potkali na půl cesty! Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Sice trošku se zpožděním...., ale musím poděkovat Bembegovi za vstřícnost a perfektní jednání při našem prvním obchodě. Díky. Určitě doporučuji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Všechno v nejlepším pořádku Rozhodně doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 bleskový obchod, jeden deň domluva, druhý deň zboží v schránke, odporúčam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Pavla vřele doporučuji!Velmi seriózní jednání.. nemusíte se ho vůbec bát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Pavel jako kupujici je na jednicku! Dekuji za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 S Bembegem jsem obchodoval kupoval jsem od něho řemeny a provedli jsme i výměnu hodinek za mě solidní hodinkami nakažený člen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Ja nakupuju, Bembeg prodava - vsechno OK. Diky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Vsechno v cajku, fer domluva, slovo chlapa, ktery plati, prachy na ucet doskotacily tak jak mely a ja prisel o hodinky, ktery jsem ani nestihl nosit. Dik a spajdy doporucuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Se zpožděním, ale přece Díky za obchod. I za mě vše úplně v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Vše tak jak bylo domluveno a bez problémů.Díky za obchod a ať dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Všechno cajk. Rychlý a bezproblémový obchod. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Vše skvělé. Pár SZ a bylo vyřešeno. Ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Rychlá a bezproblémová akce, děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Uplne vsetko perfektne a naprosto v poriadku. Urcite este urobim obchod ak sa bude dat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Taky za mně vše na 1* jednoznačně doporučuji a kdykoliv rád zopakuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Rychlý a bezproblémový obchod, není to poprvé, takže bez váhání doporučuju, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Další skvělí člen co byl v zásilkovně dřív než odepsal ze má platbu u sebe. Hodinky v top stavu a obchod na jedničku. Kdykoliv si to rad zopakuju. Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Rychlej a bezproblémovej obchůdek. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Dekuji Pavlovi za obchod,vse proběhlo v pohode. Urcite doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se