Přejít na obsah

Jaký předvánoční flame čekáte letos? :-)

Frantik

Doporučené příspěvky

Odesláno

Blíží se Vánoce a jako každý rok do nich zasáhne nějaký pěkný flame, kdy se to tady řádně porafe :-) Co tipujete letos? Zde je několik příkladů flamů z předchozích let - Kibi, Tada, rasismus (cikáni), Damasko....

Pište svoje tipy, po Vánocích vyhodnotím a výherci zařídím u některého z moderátorů jednodenní ban :-)

• Odpovědi 551
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Franto, vyber si téma a já ho kdyžtak vyvolam..začnu ho pomalu a jistě šířit hospodou a pak se to rozkřikne všude a bude bitva...

To neni ono, to musi vybublat tak nejak spontanne :-)

Odesláno

Franto, evidentně se nudíš :-)

Možná snad ještě  nějaký psychozálesák s chronami na ruce by tady mohl narušit poklid adventu....:)

Odesláno

Blíží se Vánoce a jako každý rok do nich zasáhne nějaký pěkný flame, kdy se to tady řádně porafe :-) Co tipujete letos? Zde je několik příkladů flamů z předchozích let - Kibi, Tada, rasismus (cikáni), Damasko....

Pište svoje tipy, po Vánocích vyhodnotím a výherci zařídím u některého z moderátorů jednodenní ban :-)

Dostaneš do držky a já si pak dám selfban :-)))
Odesláno

No já mám spíš typa na hlavní hrdiny a z těch případná témata přímo srší !!!

Ale nechci je uvádět, by to nebylo bráno jako podněcování. :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Viděl bych to na Pražáci vs. Vesničané.

Vůbec jim totiž nerozumím. Stále mluví o nějaké námraze a potížích s dopravou. Přitom metro jezdí - z Jiřáku na Můstku jsem byl za 4 minuty a o náledí Na Příkopě taky nelze mluvit...

Odesláno

Já si myslim, že všechno běží jak má a každej normální člověk musí uznat, že menšina dělá bordel, že ženský maj bejt u vařečky a nedejbože telefonovat za jízdy, že každej blb svítí mlhovkama i tam kde není mlha, že německý hodinky se musej chlubit tim, co je jinde normální, aby si je vůbec někdo koupil a spoustu dalších věcí. Takže letos nic takovýho nehrozí. Ještě že sem nesmí politika, ale jeden hlavoun to tu i tak schytal, prostě všechno jasný a kdo to nechápe, tak je ...

Franto, nevim, jestli bych ten jeden den přežil.

To Jakubisko...měls jet tramvají...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...