Frantik Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Blíží se Vánoce a jako každý rok do nich zasáhne nějaký pěkný flame, kdy se to tady řádně porafe :-) Co tipujete letos? Zde je několik příkladů flamů z předchozích let - Kibi, Tada, rasismus (cikáni), Damasko....Pište svoje tipy, po Vánocích vyhodnotím a výherci zařídím u některého z moderátorů jednodenní ban :-)
Sphinxx Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 :lol2: párkrát se to tu schylovalo k flejmu, ale nic extra ...
FrantisekH Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Franto, vyber si téma a já ho kdyžtak vyvolam..začnu ho pomalu a jistě šířit hospodou a pak se to rozkřikne všude a bude bitva...
Frantik Odesláno 2. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Franto, vyber si téma a já ho kdyžtak vyvolam..začnu ho pomalu a jistě šířit hospodou a pak se to rozkřikne všude a bude bitva...To neni ono, to musi vybublat tak nejak spontanne :-)
wizard-ov Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Co tohle ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Damasko? Nejsou to ty rezavý hodinky? :-)))
jankoxxx Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Tyvole franto, budes strapsne prekvapeny... uz sa to pomaly chysta
Chosef76 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Franto, evidentně se nudíš :-)Možná snad ještě nějaký psychozálesák s chronami na ruce by tady mohl narušit poklid adventu....
Chosef76 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Damasko? Nejsou to ty rezavý hodinky? :-)))rezavý ???? No neke, to snad ne! Ošklivý ano, ale rezavý ? :-))))
Návštěvník Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Blíží se Vánoce a jako každý rok do nich zasáhne nějaký pěkný flame, kdy se to tady řádně porafe :-) Co tipujete letos? Zde je několik příkladů flamů z předchozích let - Kibi, Tada, rasismus (cikáni), Damasko....Pište svoje tipy, po Vánocích vyhodnotím a výherci zařídím u některého z moderátorů jednodenní ban :-)Dostaneš do držky a já si pak dám selfban :-)))
Frantik Odesláno 2. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Damasko? Nejsou to ty rezavý hodinky? :-)))Zatím jen návrhy flamu. Flame samotný ještě ne :-) Ale dobrej tip!
mondeo2 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 dej tomu čas, ono se jistě něco akuálního najde................ .............
Eman2208 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 No já mám spíš typa na hlavní hrdiny a z těch případná témata přímo srší !!!Ale nechci je uvádět, by to nebylo bráno jako podněcování.
Jakubisko Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Viděl bych to na Pražáci vs. Vesničané. Vůbec jim totiž nerozumím. Stále mluví o nějaké námraze a potížích s dopravou. Přitom metro jezdí - z Jiřáku na Můstku jsem byl za 4 minuty a o náledí Na Příkopě taky nelze mluvit...
Daemonultimate Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Já si myslim, že všechno běží jak má a každej normální člověk musí uznat, že menšina dělá bordel, že ženský maj bejt u vařečky a nedejbože telefonovat za jízdy, že každej blb svítí mlhovkama i tam kde není mlha, že německý hodinky se musej chlubit tim, co je jinde normální, aby si je vůbec někdo koupil a spoustu dalších věcí. Takže letos nic takovýho nehrozí. Ještě že sem nesmí politika, ale jeden hlavoun to tu i tak schytal, prostě všechno jasný a kdo to nechápe, tak je ...Franto, nevim, jestli bych ten jeden den přežil. To Jakubisko...měls jet tramvají...
SCIFI Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 ony existují německý hodinky? kdo by si to kupoval?
kuncák7 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 česko- slovenské soužití zde na foru??????
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.