Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sam za sebe doufam, ze Ocean Two nahradi. Jsou to asi jedine potapky, ktere od nich davaly smysl a byly necim zajimave a jine. Tak snad to nejak nahradi :-(... Nemate nekdo info, jak ten facelift bude vypadat?

Odesláno
  V 14. 12. 2015 v 11:52, Z. napsal:

Ocean Titanium 500 Premium na titanovém náramku konečně(!) skladem.

http://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-premium

Tak to čekám, až se s nima vytasíš -). A samozřejmě s fotkama. Docela mě zajímaj.

Odesláno

Tak to jsem zvědavej, jak dlouho je skladem mít budou a kdo se tu s nima pochlubí :D Trochu mě zasvrběl prst na myši, titan já moc rád  :)

Odesláno
  V 24. 11. 2015 v 20:04, siwi napsal:

Já teda nejsem žádný odborník na kovy nebo tvrdost materiálů. Ale ze zkušenosti vím, že tvrdý materiál může být křehký. Tedy do určité zátěže odolá bez známky poškození a při vyšší zátěži se odštípne.

Jojo,strana 12,ale snad se YPO neurazi,odvarenej z nich neni :-). Ondrovi by to nadseni mohlo chvilku vydrzet :-).

Návštěvník YPO
Odesláno

Kolega YPO neni odvarenej z napojeni gumy na posledni clanek u pouzdra. Objektivne :) mi to prijde dost hnusny nejenom u tohohle modelu.Hodinky komplet na tahu vypadaji kultivovane. Libi se mi lumi na lunete. Jsou lehci nez ocel. Kdyby v tom byla ETA tak by je klidne pojmul jako hodinky do hospody a podobne aktivity.

Odesláno

Uz na mne cekaji, tesim se. Pak dodam fota a pocity.

Odesláno
  V 15. 12. 2015 v 6:28, YPO napsal:

Kdyby v tom byla ETA tak by je klidne pojmul jako hodinky do hospody a podobne aktivity.

Nedá mi to se nezeptat. Ten Soprod mi přijde také OK, je podle Tebe ta ETA v něčem lepší? Čistě ze zajímavosti. 

Jinak jou to pěkný hodinky, bohužel jen 42mm :( .

Návštěvník YPO
Odesláno

někde jsem se dočetl, že soprod patří pod festinu ... jestli je to pravda tak je to pro mě dost velká vnitřní brzda

Odesláno
Odesláno (upraveno)

Vypadaji moc dobre ;) Nicmene je to asi preexponovany, proto ta modra je jaka je.

Upraveno uživatelem Michelin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...