bandicoot Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Nebo Günthera dohnaly výrobní ceny v CH, nechce entry modely zdražovat a musí upustit od drahých drobností (aplikované indexy, safírová luneta...)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 banndicot:Taky se mi to zdá neuvěřitelný, celkem mi to pokazilo snídani a to jsem už čekal, až s tim přijdou, když už to nějakou dobu inzerujou. Ovšem po podle mě vydařené předchozí generaci.... no jak píšeš - "solidní downgrade". vintage: Neřekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Bandi, z ceho je ta luneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 jste si jistí že to má být nástupce Ocean2?nejspíše ano... zdroj - www.steinhartwatches.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Tak zase nic, chtěl jsem změnu z Japan na Swiss, počkal na nové O2 a takhle to dopadlo (tedy jestli je to finální verze) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 odporucam ti radsej zobrat tridenty od warda ako cakat kedy sa steinhart zobudi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Hmm... :-/Na tom zhodnoceni co jsem psal na predchozi strance nic nemenim. Ovsem pri pohledu na srovnavaci fotky nove a predchozi generace je ten downgrade jasne videt. Je to skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Jsem z tohohle trochu rozpačitej. Prodávám své oceany a chtěl jsem v nejbližším termínu zase něco od Steinu, ale nějak si teď už nemůžu vybrat. A tohle mě přijde takové- no nemastné, neslané, prostě nijaké ( žádné emoce a to u hodinek potřebuju ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Jsem z tohohle trochu rozpačitej. Prodávám své oceany a chtěl jsem v nejbližším termínu zase něco od Steinu, ale nějak si teď už nemůžu vybrat. A tohle mě přijde takové- no nemastné, neslané, prostě nijaké ( žádné emoce a to u hodinek potřebuju ).Velkou chybu jsi udelal, ver mi. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maquinista Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Bohužiaľ, som rovnako sklamaný. Tvar lunety mi neprekáža, naopak, celkom sa mi páči, lebo bude určite dobre uchopiteľná a ovládateľná. Ten font (bol aj na starých) je ale podľa mňa trošku čudný, ale dobre no. Ručičky a celkový tvar púzdra tiež nie je vyslovene zle. Ale ten ciferník je o ničom. Kvitujem umiestnenie dátumovky, ale to je asi tak všetko. Predošlý model mal krásne orámované indexy aj plastické logo a preto fakt nechápem, prečo zvolili taký (ako už bolo spomenuté) downgrade. Či už je to pekné, alebo nie nech si povie každý sam. Dizajn je subjektívna záležitosť. Ale, že to vyzerá lacno (resp. lacnejšie ako predošlý model) sa zhodneme všetci. Aj predošlé Ocean Two pôsobili ako celok akosi "zmätene", ale neboli škaredé. Nuž ale toto... hmmm... Možno, keď už budú na nete aj nejaké reálne fotky od majiteľov, tak si na ten look možno zvyknem, ale nemyslím si, že po nich čo i len na chvíľku zatúžim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Jsem z tohohle trochu rozpačitej. Prodávám své oceany a chtěl jsem v nejbližším termínu zase něco od Steinu, ale nějak si teď už nemůžu vybrat. A tohle mě přijde takové- no nemastné, neslané, prostě nijaké ( žádné emoce a to u hodinek potřebuju ). A jedničky nebo dvojky? A prodals už? Jestli dvojky a neprodal, tak nevim, nevim... bych neprodával asi. Ona už ta "premium (premium line)" verze, která byla poslední dobou k mání nebyla podle mně uplně ono - strojek Soprod nedokážu posoudit, ale průhledné dýnko na strojek tyhle potápky trochu poškodil a samozřejmě byly za vyšší cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Tak jsou to O2... cena 550 ojro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 A to jsem téhle firmě fandil...kdyby dělaly tuhle hrůzu zároveň s původním modelem, je mi to jedno. Takle je to ale špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Mně se teda líbí. nebýt té docela hodně vystouplé korunky (teda dle fotek), tak vypadají velmi dobře, prostě mi padly do oka. Černé se mi teda líbí víc, ta bílá taková nějaká...nevím, ale není to vončo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Nové Apollony s vymeniteľnou lunetou v titanovom puzdre. Myslím že vyzerajú naozaj pekne ...http://www.steinhartwatches.de/de/Apollon-Chronograph,496.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 S tou čiernou lunetou sú naj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex80s Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Vcera jsem byl v Chronoshopu pro me dalsi Tritony,byl jsem zvedavej na zivo na White Sharky,ale..vadila mi absence datumu a ty velky ctyri indexy,mohli klidne nechat vsechny kulaty,jinak v pohode,modra luneta hezka.Co me padlo totalne do oka jsou Apollony v chrono verzi! Ty jsem na zivo bohuzel nestihl,porad je mam v hlave:-)..ty klasicky me nevzaly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Tak jsem si chvilku hral s mobilem, jinak nelituji, ze jsem je koupil, ty steiny mi stale bavi. Upraveno 27. března 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Jsou pěkný :-) Navíc za ty peníze.Diky, to same si rikam ja . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Pekné fotky. Moje sú na ceste do servisu. Z ničoho nič sa zastavili. Po nejakom pohybe sa rozbehli na cca. 5 sekúnd a stop. Tak snáď čoskoro dorazia v poriadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se