Přejít na obsah

Steinhart novinky...

PaloZV

Doporučené příspěvky

Bandi, z ceho je ta luneta?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem z tohohle trochu rozpačitej. Prodávám své oceany a chtěl jsem v nejbližším termínu zase něco od Steinu, ale nějak si teď už nemůžu vybrat. A tohle mě přijde takové- no nemastné, neslané, prostě nijaké ( žádné emoce a to u hodinek potřebuju ).

Odkaz ke komentáři

Jsem z tohohle trochu rozpačitej. Prodávám své oceany a chtěl jsem v nejbližším termínu zase něco od Steinu, ale nějak si teď už nemůžu vybrat. A tohle mě přijde takové- no nemastné, neslané, prostě nijaké ( žádné emoce a to u hodinek potřebuju ).

Velkou chybu jsi udelal, ver mi. :( .

Odkaz ke komentáři

Bohužiaľ, som rovnako sklamaný. Tvar lunety mi neprekáža, naopak, celkom sa mi páči, lebo bude určite dobre uchopiteľná a ovládateľná. Ten font (bol aj na starých) je ale podľa mňa trošku čudný, ale dobre no. Ručičky a celkový tvar púzdra tiež nie je vyslovene zle. Ale ten ciferník je o ničom. Kvitujem umiestnenie dátumovky, ale to je asi tak všetko. Predošlý model mal krásne orámované indexy aj plastické logo a preto fakt nechápem, prečo zvolili taký (ako už bolo spomenuté) downgrade. Či už je to pekné, alebo nie nech si povie každý sam. Dizajn je subjektívna záležitosť. Ale, že to vyzerá lacno (resp. lacnejšie ako predošlý model) sa zhodneme všetci. Aj predošlé Ocean Two pôsobili ako celok akosi "zmätene", ale neboli škaredé. Nuž ale toto... hmmm...   

Možno, keď už budú na nete aj nejaké reálne fotky od majiteľov, tak si na ten look možno zvyknem, ale nemyslím si, že po nich čo i len na chvíľku zatúžim.   

Odkaz ke komentáři

A jedničky nebo dvojky? A prodals už? Jestli dvojky a neprodal, tak nevim, nevim...  bych neprodával asi. Ona už ta "premium (premium line)"  verze, která byla poslední dobou k mání nebyla podle mně uplně ono - strojek Soprod nedokážu posoudit, ale průhledné dýnko na strojek tyhle potápky trochu poškodil a samozřejmě byly za vyšší cenu.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Vcera jsem byl v Chronoshopu pro me dalsi Tritony,byl jsem zvedavej na zivo na White Sharky,ale..vadila mi absence datumu a ty velky ctyri indexy,mohli klidne nechat vsechny kulaty,jinak v pohode,modra luneta hezka.Co me padlo totalne do oka jsou Apollony v chrono verzi! Ty jsem na zivo bohuzel nestihl,porad je mam v hlave:-)..ty klasicky me nevzaly..

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si chvilku hral s mobilem, jinak nelituji, ze jsem je koupil, ty steiny mi stale bavi.

post-30673-0-91120900-1459094589_thumb.jpg

post-30673-0-46261000-1459094609_thumb.jpg

post-30673-0-56476000-1459094627_thumb.jpg

post-30673-0-62409300-1459094647_thumb.jpg

post-30673-0-83135200-1459094671_thumb.jpg

post-30673-0-41862200-1459094691_thumb.jpg

post-30673-0-84794500-1459094718_thumb.jpg

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Jsou pěkný :-) Navíc za ty peníze.

Diky, to same si rikam ja ;) .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...