pepyczek Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 A máte to tady.. 47 v titanu s centrální vteřinovkou A i B mustr.. Ale ta cena mi teda přijde zu viel.. https://www.steinhartwatches.de/en/premium-line/nav-b-uhr-47-titan-a-muster-zentralsekunde.htmlhttps://www.steinhartwatches.de/en/premium-line/nav-b-uhr-47-titan-b-muster-zentralsekunde.htmlZa tu cenu bych bral něco od Stowy, už jen kvůli tradici, i když rozměr 47 mm nedělají...
El Nano Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Steinhart Nav B-Uhr 47 Titan Zentralsekunde
Marhi Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Je to pěkné, ta cena ovšem už nutí k zamyšlení. Přeci jen je to skorem 40 k. To je už skoro jak replika od Laca.Ovšem ten strojek ja mňam.
DaveG17 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Já vím, jsem děsný hnidopich. Ale neměly by ty dvě plochy vlevo na sebe dosedat a když ne dosedat, tak udělat dvě rovnoběžné hrany bez nějakých divných vykousnuntí? A to vpravo to někomu ujela ruka s pilníkem nebo co?
Marhi Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 To jedno může , může, být jen lom světla a to druhé. No při tomhle zvětšení. Rolex to není.
Jenkiz Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Rolex to sice není, ale pořád za ně chtějí 40k..což je na zvážení i bez vykousnutí na fotkách, když za tyhle peníze se dají v pohodě pořídit Stowy, Uniony a spoustu jiných věhlasnějších značek.
bandicoot Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 (upraveno) Unitas s centrální sekundou, vyvažovanou setrvačkou, labutím krkem prostě nemůžete míchat s věhlasností jiných značek. To jsou hrušky a jabka.Jsou to moc povedený a designově čistý a věrný hodinky.Ta předlouhá sekundovka musí bejt v pohybu dokonalá.Bejt to v oceli a ve 44mm, tak by to byly nejlepší flígry na trhu. Edit: Sám mám IWC flígrchrono, a i přes asi největší věhlas značky mi tenhle stroj dává větší přidanou hodnotu, než ta upravená 7750. Upraveno 5. prosince 2017 uživatelem bandicoot
tano Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Za tu cenu bych bral něco od Stowy, už jen kvůli tradici, i když rozměr 47 mm nedělají...Dobry nazor, souhlas.
Marhi Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Unitas s centrální sekundou, vyvažovanou setrvačkou, labutím krkem prostě nemůžete míchat s věhlasností jiných značek. To jsou hrušky a jabka.Jsou to moc povedený a designově čistý a věrný hodinky.Ta předlouhá sekundovka musí bejt v pohybu dokonalá.Bejt to v oceli a ve 44mm, tak by to byly nejlepší flígry na trhu. Edit: Sám mám IWC flígrchrono, a i přes asi největší věhlas značky mi tenhle stroj dává větší přidanou hodnotu, než ta upravená 7750.Na mě to působí dojmem, že u štajnů si říkaj, že nastal čas jít o level vejš. Otázka zní kdo jim to zbaští. Zatím ta jejich cenová politika slavila úspěchy. Jestli přitlačí, kdo ví co se stane.
pepyczek Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Dobry nazor, souhlas.A nebo Laco, 45mm, ruční nátah: https://www.laco.de/de/uhren/fliegeruhr-original/fliegeruhr-westerland-45mm-handaufzug
Návštěvník Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 strojek do dámských hodinek, ze kterého spolehlivě u pilotek bliju.
siwi Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2018 (upraveno) Günter prej zase něco chystá: Upraveno 16. ledna 2018 uživatelem siwi
Roman-ZA Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 zeby Alah vyslisal tvojich slov, bratu
Jenkiz Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Myslim, ze to budou gmt fliegry v titanu, ale 39ky bych od toho asi necekal (aby gunter delal nove pouzdro kvuli jedne novince) . Spis to nacpou do pouzdra, ktere uz maji (bud 44 nebo mozna 42 z military)
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 zeby Alah vyslisal tvojich slov, bratu Pilotky se Romane delaj v normalni velikosti :-)), takze tipuju 44, mozna 42. Asi vudes mit zase smulu.
Roman-ZA Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Pilotky se Romane delaj v normalni velikosti :-)), takze tipuju 44, mozna 42. Asi vudes mit zase smulu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se