kuncák7 Odesláno 22. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Mám tu poděkování dvoum členům: Long - Míra mi vytrhl trn z paty díky rychlé a naprosto precizní opravě zásnubního prstýnku mé manželky ( jinak bych to nevydržel doma ) a vlastně vyrobil prstýnek nový. Moc díky. Nickolas - již poněkolikáté mi tento člen nabídl naprosto zadarmo kurýrní služby ( které jsou na luxusní úrovni ) a vytrhl mi tím trn z paty. Bohužel z mé strany nebyl čas na víc, než poděkování, snad někdy. Oběma moc děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Sice se zpožděním, ale přesto, děkuji @huhu4d za koupi jedněch hodinek na jeho cestě po kapitalistické cizině. I když nemusel, vystál mi na ně řadu, poslal a udělal mi radost nejen z hodinek, ale i pro ten pocit, že ne všechno na světě je za peníze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 @patprom Pravý gentleman fóra: ať se jedná o hodinkový, nebo nehodinkový obchod, prosba o radu, o pomoc byl v mém případě vždy tam kde bylo potřeba. Jako správný gentleman vždy bylo tak jak jsme se domluvili, vždy dodržel domluvené slovo. Za tohle ti patří velké dík. Jsem rád, že jsem tě mohl před léty poznat a mám v tobě kamaráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 před 3 hodinami, vsudybyl napsal: @patprom Pravý gentleman fóra: ať se jedná o hodinkový, nebo nehodinkový obchod, prosba o radu, o pomoc byl v mém případě vždy tam kde bylo potřeba. Jako správný gentleman vždy bylo tak jak jsme se domluvili, vždy dodržel domluvené slovo. Za tohle ti patří velké dík. Jsem rád, že jsem tě mohl před léty poznat a mám v tobě kamaráda Kdykoliv, děkuji za uznání a nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Aj tymto chcem podakovat @M109 za prevoz "nadrozmerneho nakladu" z Ba do Prahy. Urobil si zachadzku, mrzol pri pokeci a myslim, ze nakoniec skoncil v zapche Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Musím tady poděkovat členovi Berbatow.... místní gentleman, pomohl mi s nehodinkovým nákupem ze zahraničí a vše zcela nezištně . Takže vřelé díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Tenge Děkuji kolegovi potřeboval jsem ku čtení knihu,kterou Dobrovský neposílá.Uloženka byla v Hradci králové .Vyzdvihnul,zaplatil,vyřešil dopravu.Moc děkuji za ochotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Děkuji @krži za pomoc se sehnáním nehodinkového předmětu a to zcela bez nároků na odměnu - prostě jen tak pomohl a udělal mi radost. Vážím si toho. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 (upraveno) Ďakujem zas raz váženému členovi fóra @long, za velmi významnú pomoc pri logistike, priebehu a celkovému vsestrannemu zapojeniu sa do akcie, kedy bez jeho pomoci by to bolo prakticky nemožné dotiahnuť veci dokonca. Diky este raz, kamarát! Upraveno 19. června 2023 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 (upraveno) Nedovedu si představit ,že by tenhle krásný titul nepatřil právě pro Libor_OV. Zjistil jsem, že mám doma švýcarské bankovky ,které již jsou neplatné a stahují se z oběhu, ale je možno je vyměnit , bohužel jediné banky které je vymění jsou přímo ve Švýcarsku a to buď v Bernu nebo v Curychu. Poptal jsem se tady , zda někdo nemá cestu tam a ozval se mi Libor_OV. Ačkoliv jsme se neznali ani z osobního setkání ani z písemného styku a že byl v Curychu jen jeden den ochotně je vzal sebou, nechal je vyměnit za platné a když jsem se s ním chtěl nějak za ochotu vyrovnat odmítl to. Když si vezmu reakce členů na pomoc Frostiemu a Liborovu ochotu jsem rád, je skutečně jsou mezi námi skuteční gentlemani | Upraveno 12. července 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Děkuji Patrikovi @Patrik za pomoc při řešení trablů s bankomatem, poradil, vymyslel, atd. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Patek Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Engineerhack Perfektní a rychlá domluva, skvělé jednání. Hodinky přišly velmi pečlivě zabalené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 (upraveno) před 19 minutami, Dawe Patek napsal: Engineerhack Perfektní a rychlá domluva, skvělé jednání. Hodinky přišly velmi pečlivě zabalené. hodnoceni obchodu tohoto uzivatele patri sem: Toto vlakno slouzi spise k podekovani, vyzdvihnuti clenu fora za nejaky cin, pomoc, atd. Ne za obchod... Upraveno 18. září 2023 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Xenomorfus Děkuji Markovi za nezištnou konzultaci, díky které dokázala i technická lama jako já s malou pomocí odstranit závadu na plynovém kotli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 Díky za kompletní servis nákupu a seřízení, opravě a dopravě jednoho kusu v jeho domovině Fakt velmi přátelský přístup, i když jsme se neviděli. Jsem dlužník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Pivas. Nikdy jsem se s Lukášem osobně neviděl a on mi přesto udělal obrovskou radost dárkem do mojí sbírky. Nevím jestli mu to budu moct oplatit. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2024 (upraveno) @T1000 a @bohus76 Ďekuji Radkovi a Bohušovi s pomocí-realizací zakoupení hodinek mimo ČR.Moc si toho vážím.Tvarůžkový bonus je pro oba pány samozřejmostí Upraveno 8. dubna 2024 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 (upraveno) @Vitmoc díky Vítovi za zprostředkování dovozu hodinek Xemex,moc si toho vážím a ještě jednou mu moc děkuji Upraveno 17. dubna 2024 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 Nechci na jejich přání konkrétně jmenovat, ale dovolím si tímto titulem označit všechny, kdo aktivně přispěli nebo přispějí do finanční sbírky pro mne na zakoupení kompenzačních pomůcek, nehrazených pojišťovnou. Ještě jednou, velké díky pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se