Přejít na obsah

Gentlemani fóra

Doporučené příspěvky

Mám tu poděkování dvoum členům:

Long - Míra mi vytrhl trn z paty díky rychlé a naprosto precizní opravě zásnubního prstýnku mé manželky ( jinak bych to nevydržel doma ) a vlastně vyrobil prstýnek nový. Moc díky.

Nickolas - již poněkolikáté mi tento člen nabídl naprosto zadarmo kurýrní služby ( které jsou na luxusní úrovni ) a vytrhl mi tím trn z paty. Bohužel z mé strany nebyl čas na víc, než poděkování, snad někdy.

Oběma moc děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@patprom

Pravý gentleman fóra: ať se jedná o hodinkový, nebo nehodinkový obchod, prosba o radu, o pomoc byl v mém případě vždy tam kde bylo potřeba. Jako správný gentleman vždy bylo tak jak jsme se domluvili, vždy dodržel domluvené slovo.

Za tohle ti patří velké dík.

Jsem rád, že jsem tě mohl před léty poznat a mám v tobě kamaráda

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, vsudybyl napsal:

@patprom

Pravý gentleman fóra: ať se jedná o hodinkový, nebo nehodinkový obchod, prosba o radu, o pomoc byl v mém případě vždy tam kde bylo potřeba. Jako správný gentleman vždy bylo tak jak jsme se domluvili, vždy dodržel domluvené slovo.

Za tohle ti patří velké dík.

Jsem rád, že jsem tě mohl před léty poznat a mám v tobě kamaráda

Kdykoliv, děkuji za uznání a nápodobně 👍

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...

Ďakujem zas raz váženému členovi fóra @long, za velmi významnú pomoc pri logistike, priebehu a celkovému vsestrannemu zapojeniu sa do akcie, kedy bez jeho pomoci by to bolo prakticky nemožné dotiahnuť  veci dokonca. Diky este raz, kamarát!

Upraveno uživatelem gerhard
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Nedovedu si představit ,že by tenhle krásný titul nepatřil  právě pro  Libor_OV.

Zjistil jsem, že mám doma švýcarské bankovky ,které již jsou neplatné a stahují se z oběhu, ale je možno je vyměnit , bohužel jediné banky které je vymění jsou přímo ve Švýcarsku a to buď v Bernu nebo v Curychu.

Poptal jsem se tady , zda někdo nemá cestu tam a ozval se mi Libor_OV.

Ačkoliv jsme se neznali ani z osobního setkání ani z písemného styku a že byl v Curychu jen jeden den ochotně je vzal sebou, nechal je vyměnit za platné a když jsem se s ním chtěl nějak za ochotu vyrovnat odmítl to.

Když si vezmu reakce členů  na pomoc Frostiemu a Liborovu  ochotu jsem rád, je skutečně jsou mezi námi skuteční gentlemani

:notworthy::notworthy::notworthy:|

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Engineerhack

Perfektní a rychlá domluva, skvělé jednání. Hodinky přišly velmi pečlivě zabalené. 👍

Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, Dawe Patek napsal:

Engineerhack

Perfektní a rychlá domluva, skvělé jednání. Hodinky přišly velmi pečlivě zabalené. 👍

hodnoceni obchodu tohoto uzivatele patri sem: 

Toto vlakno slouzi spise k podekovani, vyzdvihnuti clenu fora za nejaky cin, pomoc, atd.

Ne za obchod...

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Nechci na jejich přání konkrétně jmenovat, ale dovolím si tímto titulem označit všechny, kdo aktivně přispěli nebo přispějí do finanční sbírky pro mne na zakoupení kompenzačních pomůcek, nehrazených pojišťovnou. Ještě jednou, velké díky pánové!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...