kuncák7 Posted December 22, 2022 Author Report Share Posted December 22, 2022 Mám tu poděkování dvoum členům: Long - Míra mi vytrhl trn z paty díky rychlé a naprosto precizní opravě zásnubního prstýnku mé manželky ( jinak bych to nevydržel doma ) a vlastně vyrobil prstýnek nový. Moc díky. Nickolas - již poněkolikáté mi tento člen nabídl naprosto zadarmo kurýrní služby ( které jsou na luxusní úrovni ) a vytrhl mi tím trn z paty. Bohužel z mé strany nebyl čas na víc, než poděkování, snad někdy. Oběma moc děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted December 26, 2022 Report Share Posted December 26, 2022 Sice se zpožděním, ale přesto, děkuji @huhu4d za koupi jedněch hodinek na jeho cestě po kapitalistické cizině. I když nemusel, vystál mi na ně řadu, poslal a udělal mi radost nejen z hodinek, ale i pro ten pocit, že ne všechno na světě je za peníze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu4d Posted December 26, 2022 Report Share Posted December 26, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsudybyl Posted December 27, 2022 Report Share Posted December 27, 2022 @patprom Pravý gentleman fóra: ať se jedná o hodinkový, nebo nehodinkový obchod, prosba o radu, o pomoc byl v mém případě vždy tam kde bylo potřeba. Jako správný gentleman vždy bylo tak jak jsme se domluvili, vždy dodržel domluvené slovo. Za tohle ti patří velké dík. Jsem rád, že jsem tě mohl před léty poznat a mám v tobě kamaráda Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted December 27, 2022 Report Share Posted December 27, 2022 před 3 hodinami, vsudybyl napsal: @patprom Pravý gentleman fóra: ať se jedná o hodinkový, nebo nehodinkový obchod, prosba o radu, o pomoc byl v mém případě vždy tam kde bylo potřeba. Jako správný gentleman vždy bylo tak jak jsme se domluvili, vždy dodržel domluvené slovo. Za tohle ti patří velké dík. Jsem rád, že jsem tě mohl před léty poznat a mám v tobě kamaráda Kdykoliv, děkuji za uznání a nápodobně Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Posted January 25, 2023 Report Share Posted January 25, 2023 Aj tymto chcem podakovat @M109 za prevoz "nadrozmerneho nakladu" z Ba do Prahy. Urobil si zachadzku, mrzol pri pokeci a myslim, ze nakoniec skoncil v zapche Dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubS Posted February 7, 2023 Report Share Posted February 7, 2023 Musím tady poděkovat členovi Berbatow.... místní gentleman, pomohl mi s nehodinkovým nákupem ze zahraničí a vše zcela nezištně . Takže vřelé díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarohlid Posted March 15, 2023 Report Share Posted March 15, 2023 Tenge Děkuji kolegovi potřeboval jsem ku čtení knihu,kterou Dobrovský neposílá.Uloženka byla v Hradci králové .Vyzdvihnul,zaplatil,vyřešil dopravu.Moc děkuji za ochotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hreba Posted June 13, 2023 Report Share Posted June 13, 2023 Děkuji @krži za pomoc se sehnáním nehodinkového předmětu a to zcela bez nároků na odměnu - prostě jen tak pomohl a udělal mi radost. Vážím si toho. P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhard Posted June 19, 2023 Report Share Posted June 19, 2023 (edited) Ďakujem zas raz váženému členovi fóra @long, za velmi významnú pomoc pri logistike, priebehu a celkovému vsestrannemu zapojeniu sa do akcie, kedy bez jeho pomoci by to bolo prakticky nemožné dotiahnuť veci dokonca. Diky este raz, kamarát! Edited June 19, 2023 by gerhard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted July 12, 2023 Report Share Posted July 12, 2023 (edited) Nedovedu si představit ,že by tenhle krásný titul nepatřil právě pro Libor_OV. Zjistil jsem, že mám doma švýcarské bankovky ,které již jsou neplatné a stahují se z oběhu, ale je možno je vyměnit , bohužel jediné banky které je vymění jsou přímo ve Švýcarsku a to buď v Bernu nebo v Curychu. Poptal jsem se tady , zda někdo nemá cestu tam a ozval se mi Libor_OV. Ačkoliv jsme se neznali ani z osobního setkání ani z písemného styku a že byl v Curychu jen jeden den ochotně je vzal sebou, nechal je vyměnit za platné a když jsem se s ním chtěl nějak za ochotu vyrovnat odmítl to. Když si vezmu reakce členů na pomoc Frostiemu a Liborovu ochotu jsem rád, je skutečně jsou mezi námi skuteční gentlemani | Edited July 12, 2023 by Conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted August 9, 2023 Report Share Posted August 9, 2023 Děkuji Patrikovi @Patrik za pomoc při řešení trablů s bankomatem, poradil, vymyslel, atd. Díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawe Patek Posted September 18, 2023 Report Share Posted September 18, 2023 Engineerhack Perfektní a rychlá domluva, skvělé jednání. Hodinky přišly velmi pečlivě zabalené. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted September 18, 2023 Report Share Posted September 18, 2023 (edited) před 19 minutami, Dawe Patek napsal: Engineerhack Perfektní a rychlá domluva, skvělé jednání. Hodinky přišly velmi pečlivě zabalené. hodnoceni obchodu tohoto uzivatele patri sem: Toto vlakno slouzi spise k podekovani, vyzdvihnuti clenu fora za nejaky cin, pomoc, atd. Ne za obchod... Edited September 18, 2023 by Murphy97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokan Posted November 2, 2023 Report Share Posted November 2, 2023 Xenomorfus Děkuji Markovi za nezištnou konzultaci, díky které dokázala i technická lama jako já s malou pomocí odstranit závadu na plynovém kotli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted February 27 Report Share Posted February 27 Díky za kompletní servis nákupu a seřízení, opravě a dopravě jednoho kusu v jeho domovině Fakt velmi přátelský přístup, i když jsme se neviděli. Jsem dlužník Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted March 26 Report Share Posted March 26 Pivas. Nikdy jsem se s Lukášem osobně neviděl a on mi přesto udělal obrovskou radost dárkem do mojí sbírky. Nevím jestli mu to budu moct oplatit. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted April 8 Report Share Posted April 8 (edited) @T1000 a @bohus76 Ďekuji Radkovi a Bohušovi s pomocí-realizací zakoupení hodinek mimo ČR.Moc si toho vážím.Tvarůžkový bonus je pro oba pány samozřejmostí Edited April 8 by mlsoun1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted April 17 Report Share Posted April 17 (edited) @Vitmoc díky Vítovi za zprostředkování dovozu hodinek Xemex,moc si toho vážím a ještě jednou mu moc děkuji Edited April 17 by mlsoun1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted April 17 Report Share Posted April 17 Nechci na jejich přání konkrétně jmenovat, ale dovolím si tímto titulem označit všechny, kdo aktivně přispěli nebo přispějí do finanční sbírky pro mne na zakoupení kompenzačních pomůcek, nehrazených pojišťovnou. Ještě jednou, velké díky pánové! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts