Frostie Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 no ty 77 jsou fakt nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Tie landaky je skoda komentovat. To nema vyznam. Ziadny...vyznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 no ty 77 jsou fakt nádherný.Diky, Frostie. Ted budu jeste usilovat o nejake lepsi fotky. Ale uprimne receno se mi to moc nedari ani u SARBu. Na Seikach (mozna krome Monster, Sumo a takovych vyraznych modelu) je proste neco, co se spatne zachycuje. A mimochodem si strasne moc uzivam ten plechovy petkovy tah. Bez ironie. Je skvelej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Jj, takovej sustivej, ale gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Jsem myslel, ze me dneska z postaku budou krisit... ...Ale, konec dobry... [media][/media]No sláááva! Tak ses jich konečně dočkal. To mám radost. A ten náramek byl jeden z důvodů, proč jsem si je kupoval. Připomíná mi starý digitálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Lumi po tech letech ve skrini dobry! Diky panove, nemuzu se nabazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 siwi, little_w: nedělá se nějaký hodně podobný model pětek v dospělé velikosti? Aspoň 42mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 To bohužel nevím. Výrobní program Seika bohužel nemám nastudovaný. Vzal jsem jen, co se mi líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 F pyzamu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Lumi po tech letech ve skrini dobry! Diky panove, nemuzu se nabazit Tak chalani, mydlo do ponozky a ked poviem "krvava dyka" tak mcstinger nanho hodi deku a bijeme. A pamatajte - po hlave nie..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Včera já a přítelkyně na Pustevnách. Pepsi a PS1 nerez. Ty koloběžky musím doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 (upraveno) dobre ranko, skuzobka, vyhlad z penzionu, trochu sychravo ale zo Sumami je hned krajsie Upraveno 29. září 2017 uživatelem Almi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Tak chalani, mydlo do ponozky a ked poviem "krvava dyka" tak mcstinger nanho hodi deku a bijeme. A pamatajte - po hlave nie..!hlava jak hlava, bacha na zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 siwi, little_w: nedělá se nějaký hodně podobný model pětek v dospělé velikosti? Aspoň 42mm... Hele, v tom se fakt tezko orientuje. "Plny" katalog modelu 2017-2018 je tady (pdf, 31.6MB) a nebo jeste podrobnejsi tady (da se i stahnout jako pdf, 120MB). Ale 5. rada tam vubec neni. Celkem dost modelu je tady, ale nerekl bych, ze to je uplne podobny. Nicmene kdyz mrknes na radu Explorer, tak ty jsou vetsinou 42mm, nektere 44mm nebo i 45mm. Ale vetsinou s lunetou a trosku sportovnejsi. Ale zkus se podivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 čurpauza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 SUPER kombo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Tak chalani, mydlo do ponozky a ked poviem "krvava dyka" tak mcstinger nanho hodi deku a bijeme. A pamatajte - po hlave nie..!Bič boží na vás! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Korunka asi reže do ruky, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Monstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se