neumann Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Dnes je pekny den, Marinaci na tahu Sent from my iPhone using Tapatalk
01axel01 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) Nevím, mam svoje 007 rád ale začínam přemyšlet o 009 . O upgradu na želvy nepřemyšlím, nelíbí se mi nebo aspon né, než přijde novy tah na SKX. Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem 01axel01
villain83 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Konečne u taťku!S.jpgVyborne, bude vice fotek?
VojtaB Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Super! To jsou ty z Chrono24 z Francie? Konečne u taťku!S.jpg
wawrik Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Jo, to sú ony, adrenalín to bol teda slušný. Fotky budú, keď znormálnim tú farebnú lunetu, zatiaľ ich nosím iba na tajňáša po dome, aby sa mi ľudia nesmiali.
VojtaB Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Paráda, velká gratulace! Když se tam objevily, tak jsem kvůli nim i napsal inzerát na svý MM, ale pak mě odradilo, že tam nebyl trusted checkout a prodejce přehazoval cenu o 20 tisíc jak světla na semaforu... Ale jsem rád, že byl někdo odvážnější a jsou tady na fóru. Doufám, že půjde ta barva dolů a těším se na fotky Jo, to sú ony, adrenalín to bol teda slušný. Fotky budú, keď znormálnim tú farebnú lunetu, zatiaľ ich nosím iba na tajňáša po dome, aby sa mi ľudia nesmiali.IMG_4392.jpg
Chumpus Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Pro mě to taky bylo za hranou, takže gratuluji k odvaze
tano Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Tak co je?! Jedem v MM Jste me do toho stahli
Nick06 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Čas na kafe Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Londoner Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Stale nepoustej omegy na ruku
sashator Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) Jo, to sú ony, adrenalín to bol teda slušný. Fotky budú, keď znormálnim tú farebnú lunetu, zatiaľ ich nosím iba na tajňáša po dome, aby sa mi ľudia nesmiali.IMG_4392.jpgGratuluju! Jsem rád, že to nakonec dopadlo dobře klidně sem hoď i tu barevnou lunetu, aspoň to bude takový zpestření...už tak je tu nikdo nemá a v takový kombinaci jich moc nebude ani po světě Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem sashator
kamilb Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Konečne u taťku!Gratulace veliká, chvilku mi trvalo než mi to docvaklo "CO TO JE"A je to ono, hard 'n' heavy.
KapitanO Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Ty alpinisty, krása. Pánové, mohl by tady někdo nechat odkaz, z kama se dá bez obav objednávat?
Brolo Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 já objednával z https://www.seiyajapan.com/collections/populars/products/s-sarb017 a za čtyři dny (!!) byly doma
instant Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Jo, to sú ony, adrenalín to bol teda slušný. Fotky budú, keď znormálnim tú farebnú lunetu, zatiaľ ich nosím iba na tajňáša po dome, aby sa mi ľudia nesmiali.IMG_4392.jpg su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se