Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nevím, mam svoje 007 rád ale začínam přemyšlet o 009  :lol2: . O upgradu na želvy nepřemyšlím, nelíbí se mi nebo aspon né, než přijde novy tah na SKX.

post-51426-0-89238700-1513156977_thumb.jpg

post-51426-0-34056400-1513156982_thumb.jpg

Upraveno uživatelem 01axel01
Odesláno

Jo, to sú ony, adrenalín to bol teda slušný. Fotky budú, keď znormálnim tú farebnú lunetu, zatiaľ ich nosím iba na tajňáša po dome, aby sa mi ľudia nesmiali.

post-6480-0-68205600-1513161115_thumb.jpg

Odesláno

Paráda, velká gratulace! Když se tam objevily, tak jsem kvůli nim i napsal inzerát na svý MM, ale pak mě odradilo, že tam nebyl trusted checkout a prodejce přehazoval cenu o 20 tisíc jak světla na semaforu... Ale jsem rád, že byl někdo odvážnější a jsou tady na fóru. Doufám, že půjde ta barva dolů a těším se na fotky :)

Jo, to sú ony, adrenalín to bol teda slušný. Fotky budú, keď znormálnim tú farebnú lunetu, zatiaľ ich nosím iba na tajňáša po dome, aby sa mi ľudia nesmiali.

attachicon.gifIMG_4392.jpg

Odesláno

Tak co je?! Jedem v MM :)

Jste me do toho stahli :cheers:

post-30673-0-46122200-1513169152_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Gratuluju! Jsem rád, že to nakonec dopadlo dobře  :)  klidně sem hoď i tu barevnou lunetu, aspoň to bude takový zpestření...už tak je tu nikdo nemá a v takový kombinaci jich moc nebude ani po světě ;)

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...