Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jedna z vikendu - lahka freediving priprava pred dovolenkou.

8m metrov dali bez problemu (surprise surprise), pri mori pojdeme uz kusok hlbsie. Kazdopadne asi ani o 10 rokov treningu ich nedostanem dost "problemovo" hlboko

f07e599cef07fe3bbe041654f2612712.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ten modrej jim sluší, ale bohužel je tam vidět stěžejka. To samé jsem měl na želvách já - řemen 22 mm odhaloval kousek stěžejky. Asi jak se tam rve ta tlustá stěžejka, na jiných hodinkách ten samý řemen OK.

Odesláno

Ten modrej jim sluší, ale bohužel je tam vidět stěžejka. To samé jsem měl na želvách já - řemen 22 mm odhaloval kousek stěžejky. Asi jak se tam rve ta tlustá stěžejka, na jiných hodinkách ten samý řemen OK.

Přesně, to mě taky irituje, jako kdyby to nebyl řemen 22, ale jen 21...

Odesláno z mého HTC 10 pomocí Tapatalk

Odesláno

Někomu to nevadí, ale mně pije krev. Vadil mi i na jinak skvělých TH aquaracer. Časem koupím safír, odstraňovat násilím ho asi nebudu. :-)

Odesláno

No tak to chápu. A je to určitě lepší cesta upgradnout na safír a origo sklíčko schovat, než ho servávat. Jinak želvičky moc pěkný, ale hodil bych je na mesh.

Odesláno

Díky. Souhlasím, ta modrá guma na mě moc dojem neudělala. Myslím teď tu barvu, kdyby byla černá, bylo by to lepší. Jinak je po všech stránkách super! Takhle sis to představoval? :-)

post-21215-0-22953500-1535635661_thumb.jpeg

post-21215-0-41043700-1535635670_thumb.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...