xbraj19 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 (upraveno) ale nic... Upraveno 18. února 2019 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Tak k těm hodinkám pasuje spousta věcí. Jen na tu keramiku to chce poměrně specifický vkus... Ať nejsem OT IMG_20190218_155602_290.jpgTohle je muceni nevinatek. Jeste furt jsou bozi. Tajne doufam, ze me to nekdy prejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Hello, tak jsem rád, že se tu rozumí nadsázce (No, někteří máte ještě rezervy)Ono je to tak - je to podobně jako v Harry Potterovi s kouzelnickýma hůlkama: Hodinky si vybírají svého majiteleA já jako seikonoš jsem byl vybrán těmito hodinkami a mám tu čest je nosit a obdivovat ;o) No, trochu jsem si zapřeháněl. Kde si toto mohu také dovolit, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 ,,kapitán Willard, na váš rozkaz pane", - moje zlatíčka..... Ja bych tohle sacoval spis na desatnika Klingera. Se vsim, co k nemu patri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Dneska zase zpět na tahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Hele, pokud jde o vkusné kombinace, mám výborné učitele z dálného Východu (anglicky Long Exit ;o): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 (upraveno) BINGO ;o)odpovídám Mr. Závislákovi ke standardní klasifikaci.ale zařadilo se to na konec.co naplatFIFO for ever Upraveno 19. února 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Ja bych tohle sacoval spis na desatnika Klingera. Se vsim, co k nemu patri. lodičky a tak jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 lodičky a tak jo?Max se taky rad vydaval za neco, co neni:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Zelene utery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 GS parada!Dnes dosli dva kusky z lazni. Ako prve som zvolil tieto do slnecneho dna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Modraky na slunku Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Chlapi, mezi náma, pro mně je důležitý spolehlivý strojek, odolnost, čitelnost ciferníku, v noci abych viděl že můžu ještě tři hodiny spát (po vych.ání, of course),A to jsem docela šťouravý detailista. Na SNZG třeba docela hodnotím číslice. Ten font je prostě dokonalý. Ta červená špička vteřinovky dává celému projektu šmrnc.A navíc třeba obdivuju parní lokomotivy. A ten design mi připomíná takovou nádražácky lokomotivní atmosféru. Úplně vidím LOKOMOTIVA a OTROKOVICE odkud jsema k tomu to černé kolo rámující ciferník, ty ručky jako závory nebo návěstidla a ta červená špička vteřinovky jako svítící koncové světlo odjíždějícího vlaku. jó, nějak jsem se dal unést ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Tak to je fajn, že tě baví a jsi z nich nadšený. Pamatuju si, jak sem si koupil svoje první "pořádné" hodinky, SKXka. Když přišly, skákal sem skoro metr nad zemí radostí a nadšením. Ono by nebylo ale špatně pouvažovat, zda-li to takhle nestačí a dál to nepokoušet. Myslím tady na chronomagu .Jestli si totiž budeš chtít dále rozšiřovat obzory a nořit se hlouběji do světa hodinek, pak to může nabrat další vývoj, třeba jako:- jedny hodinky nestačí- jsou další co nutně chci, byť jen vyzkoušet- mám toho plnou kabelu a nevím co s tím, ruce mám jen dvojePak třeba vyhoření, žádné mě už nebaví, nevím kudy dál a pod. Prodáš skoro vše, u některých budeš litovat. A pak znova... Ale nechci tě nijak odrazovat a přeju ti mnoho neutuchajícího nadšení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Ale to je přesná definice, a sám si myslí,. že to tak dopadne, nechám si SNKL43k1 na koženém řemínku jako oblekovkya tyhle field-military-EisenBahnky na denmní práci, a mám vystaráno. Na pěkné a zajímavé kousky se můžu chodit dívat sem,nic víc totiž - z oblasti hodinek - nežádám. Chtěl bych je, moc bych chtěl, ale co bych s nimi asi tak dělal? Kdysi kdosi říkal, že až se oženil, dostal se do podobné situace jako kdy šel s partou kamarádů do lepší restaurace na večeři.Jídlo si vybral trochu namátkou, bylo sice dobré, ale velice brzo začal koukat do talíře kamarádům, ten to má lepší a tamten taky a tohohle bych si kousíček tak rád zkusil ;o) A tak to nějak cítil i s tím svým sňatkem... A já bych to pocítil s hodinkama, další už ne, i když ty Bottle Caps s modrým ciferníkam a oranžovou vteřinovkou, ty by byly ;o) Kdepak, to co mám je pro mně velmi dobré, a před rokem jsem o ničem takovém ani nevěděl, že to budu chtít a jak moc tomu budu rád že to mám.Člověk se tady trošku stylizuje, že, ale fakt je to věc, které mi dělá radost a je pro mě jak dělaná. Tak dík za překvapivě trefné poznámky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 jojo, jako bych se viděl dva roky zpátky. Tož vítej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Dnes prisli....dakujem chlapcom z ihodinarstva... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 no tak super, zes je konecne sehnal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Ako vcera, tak aj dnes.Musim sa ich trosku nabazit a odsledovat presnost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se