Kalisport Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Pěkný! mám rád potápky ale pak je tu druhá kategorie pro kterou mám slabost a to jsou automatický chronografy a ty tvoje se povedli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominastor Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 A vybral jsi dobře. Tyhle mě opravdu baví! Sent from my iPhone using TapatalkLíbí se mi ten bílý podklad u datumovky plus to NATO. Taky si musím nějaké pořídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 paradne su a este k tomu ten skvely tah.. :-) Diky. Jsou nebezpecne... vzdycky kdyz je dam na ruku, tak tam celkem dost dlouho vydrzi (i par tydnu), a rikam si pak vzdycky, na co mam vlastne zbytecne tolik hodinek, kdyz tyhle to zastanou vsecko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Dnešní dodávka nového obutí pro Presage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 neviem...eee...hnedy alebo cierny krokous im sadne lepsie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 ano nejak ku vsetkym koktejlkam sedi viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Měl jsem hnědý řemen a tento se mi líbí víc pro kombinaci s modrýma ručkama. Dneska. Co bude zítra však nevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Přijde mi to usedlejší. Nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Orkány tu bývajú pomerne často, ale vietor 200 km/h som na vlastnej koži zažil asi prvýkrát. Anemometer to vzdal, Landmastre nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Siwi má pravdu. Malé = pohodlné. SARB033.Ja jsem vul...cumim jak puk, co to je za auto s displejem vlevo od volantu, nez mi doslo kde zijes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Violoncello: jednoznacne hnedy Wawrik: nevzdali ste to dvaja - Landmastre a Ty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 (upraveno) Mé BFK slaví tento měsíc krásné kulaté 10té narozeniny... takže na ruku nic jiného nepůjde... Upraveno 14. února 2020 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 limitky / limetky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 (upraveno) Roztocká MASOPUSTofka a holka, co mi leze do wristshotu... #orangeisthenewblack Upraveno 15. února 2020 uživatelem petroniuzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Už se nám tu šeří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Dneska jedu na baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Na procházce s dětmi Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se