Vozman Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 3 hodinami, Pivas napsal: @Vozman- moc pěkný i ten tropic jim sluší Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Zo včera žabakyOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Zelvy a CTMOdoslané z SM-A505FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 No je tu přežabkanováno. Ale tady týto + 2 sec 24 hod. Pecka. Seiko je Seiko. Neměl jsem lepčí lopaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 10 hodinami, rimidalvlark napsal: No je tu přežabkanováno. Ale tady týto + 2 sec 24 hod. Pecka. Seiko je Seiko. Neměl jsem lepčí lopaty. Super!!! Dobré slyšet. Strojky 6r... tu byly v jiných vláknech dost haněné! Díky a ať dál šlapou te žabke! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 @Chronopetr jedna vlaštovka jaro nedělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Pěkné manty, ale víc by jim slušelo moře než les. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 41 minutami, Spongebob napsal: Moc pěkný jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Díky díky Vozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 3 hodinami, xbraj19 napsal: @Chronopetr jedna vlaštovka jaro nedělá To určitě ne. Jen to víc koresponduje s mým přesvědčením, že značka jako je Seiko by do svých ikonických modelů nemontovala nějaké kulhající žebráky. Jsem přesvědčený, že je to spíš klasická situace, kdy o chybných kouscích je hned slyšet, zatím co s bezchybně fungujícím se každý nechlubí, protože se funkčnost předpokládá. A i kdyby, tak jít trošku do rizika se za těch luxusních 70 hodin rezervy vyplatí. A moje SKX na racingu, abych jen nedatloval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 50 minutami, Chronopetr napsal: To určitě ne. Jen to víc koresponduje s mým přesvědčením, že značka jako je Seiko by do svých ikonických modelů nemontovala nějaké kulhající žebráky. Jsem přesvědčený, že je to spíš klasická situace, kdy o chybných kouscích je hned slyšet, zatím co s bezchybně fungujícím se každý nechlubí, protože se funkčnost předpokládá. A i kdyby, tak jít trošku do rizika se za těch luxusních 70 hodin rezervy vyplatí. A moje SKX na racingu, abych jen nedatloval... Nemozes vsak vylucit ani moznost - majitelia o kalibroch 6Rx5 vedia svoje (rozumej presnost a hlavne konzistentnost odchylky je tak trochu ako hod kockou) a napriem tomu sa tym nechvalia. Z dovodu, ze to jednoducho prejdu mavnutim ruky podobne ako nevycentrovane armovaky. Tu by rovnako tvoje presvedcenie “Seiko by predsa.... “ naslo uplatnenie. Obe spomenute vlastnosti su aj moj pripad. A predsa mam tie zaby rad. P.S.: S @xbraj19 by som sa v otazke Seiko velmi neprel. Myslim, ze ich mal v rukach viac ako my kedy uvidime co len fotke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Nemůžu se rozhodnout které dnes ponosit. Zatím to střídám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Jedna z chladného rána.. @Spongebob Moc pěkné, na živo jsem viděl želvy a pecka. Tady to vypadá obdobně, ta luneta je "hustá" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Otloukánky, ale mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Dneska “back to basic” s o to větší radostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se