bandicoot Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 @Coolidge mazácká fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Ještě jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Tak jsem přezul z gumy na tah. Jako Seiko elév jsem k tomu přistoupil odpovědně a rovnou jsem i nadstavoval délku tahu na moji packu... Po nastudování videí a přečtení všeho co se dalo jsem se na to vrhnul. No... Hodina mého života, několik prasklých cevek v mozku, a hlavně ztracené dva piny, po zásahu mého dvouletého synka... Boha jeho, kdo tenhle systém vymyslel! Už nikdy více... Osicky a piny, to je děs. Zlatý šroubky... Ale tah nakonec dopadl a je fajn. Ufff... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 před 4 minutami, Leviathann napsal: Tak jsem přezul z gumy na tah. Jako Seiko elév jsem k tomu přistoupil odpovědně a rovnou jsem i nadstavoval délku tahu na moji packu... Po nastudování videí a přečtení všeho co se dalo jsem se na to vrhnul. No... Hodina mého života, několik prasklých cevek v mozku, a hlavně ztracené dva piny, po zásahu mého dvouletého synka... Boha jeho, kdo tenhle systém vymyslel! Už nikdy více... Osicky a piny, to je děs. Zlatý šroubky... Ale tah nakonec dopadl a je fajn. Ufff... kdybys nějaký potřeboval, ozvi se, něco málo mi doma zbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 před 41 minutami, jovani napsal: Docela rád bych viděl tvoji japonskou rodinku pohromadě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Ty oranžády jsou skvělé. Užívám si je každý den :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 stale v rachote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Dnesni prirustek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 (upraveno) Furt jedu na vlně 12tého Upraveno 13. května 2020 uživatelem kamilb oprava fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 (upraveno) je to všechno nějaké divné Upraveno 13. května 2020 uživatelem kamilb fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrojar@seznam.cz Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 V 26. 6. 2019 v 13:14, McStinger napsal: SNJ017 Tyto hodinky velmi moc sháním. Tak kdyby někdo o nějakých věděl, co jsou k mání......... Děkuji. JardaH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Právě mi přišel nový perlon, Eulit Palma. Když Red Alpinist, tak samozřejmě v červené :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Pětky BrianMay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Tady se dá fakt říct, za málo peněz, hodně muziky. Dobrý sou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 (upraveno) Tak tohle mě ve výsledku po vybalení ani nenapadlo, po takové době čekání jsou super, po dlouhé době změna na ruce. Upraveno 13. května 2020 uživatelem MrGas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 2 hodinami, MíraMíra napsal: Tady se dá fakt říct, za málo peněz, hodně muziky. Dobrý sou. No nevím. Skoro 2x tolik, než nelimitované modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se