Waya03 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 PS je v za mě úplně v pohodě! Dříve to bylo celkem konsistentní s GS, prostě poddruh Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Asi jsem úplně mimo, ale co je PS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Prospex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Prospex = professional specifications Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 před 36 minutami, xbraj19 napsal: Asi jsem úplně mimo, ale co je PS? Takova nevedomost zrovna od tebe? To jsou mne udaloste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 nie nie, to bude od Honzu urcite nejaka zaludnost s tym dotazom na PS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 (upraveno) PROSPEX vím co je ale zkratku PS slyším poprvé (ve spojení se Seiko samozřejmě ) Edit: už jsem doma, už jsem si toho PS v tom X všimnul Upraveno 7. října 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Budiž Ti omluvou specializace na vintage Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Ja bych ho tak lehce neomlouval, lumpa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Mě se to X tak nelibí, že se na něho radši nedívám...takže logicky nemůžu tušit že tam je PS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Chtěl jsem zkusit zelenou,tak za par korun ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Pekne, Pivasi. Ta zelena vypada fajne.Ja dam jeste jednu vcerejsi po ceste domu plus jednu z rana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Pěkně tu jedete, je smutné že mám jen jedny , když to tenkrát u nich v katalogu Neckermann a Quelle začalo někdy v roce 1991-92 když je tetička dovezla z reichu. Kecám, už na praxi je měl můj šéf a já čuměl jak puk na bicolorové chrona od seika, to byl rok 1989-90. A jen se zeptám místních profíku, dělal se tento modrý dial origo nebo je to aftermarket, měl by to být rok 1992. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Já vám tady naruším tu diver vlnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Diky Andy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 stare zlate casy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Do háku zvesela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Tyjo, teď po letech najednou smysl kyklopa. Máš blbě seřízenej datum, ale šikovným natočením hodinek to na fotce skryješ. Vlastně natočení nemusí být ani zvlášť šikovné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se