Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 1 hodinou, Spongebob napsal:

Krása 😎 ta luneta je skvělá.

Nie ze nie...ale ta luneta je posledne, co by ma zaujimalo, ale ja som v tomto divny a spokojny aj s plechom.
No a Japonec na konec, to ze si uz nekupis ziadne ine hodinky a budes jazdit na tej Toyote (a kile, ak sa nepletiem) uz forever? 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Nie ze nie...ale ta luneta je posledne, co by ma zaujimalo, ale ja som v tomto divny a spokojny aj s plechom.
No a Japonec na konec, to ze si uz nekupis ziadne ine hodinky a budes jazdit na tej Toyote (a kile, ak sa nepletiem) uz forever? 🙂

V podstatě je to tak 🙂 Neříkam že nekoupím jiné hodinky, třeba někdy, ale na 99% to bude Seiko. Bohužel jsem sysel a z mého pohledu toho mám dost. Takže další jedině když něco prodám a to se mi nechce. Takže se to čím v kruhu 🙂 A k autům, určitě si nekoupím jinou značku. Vyzkoušel jsem toho dost (asi víc než hodinek a ženských dohromady 🙂 ) Když se mnou kilo vydrží, budu spokojený. Úvaha, je mi 50, auto má 180 tis.km. když se zadaří, co já vím jestli v 70, 75 budu ještě jezdit. A ty cca 3 kila to auto zvládne (samozřejmě když ne krádež, bouračka, a pod). Druhý mam Priuse. Možná budu potřebovat k jiné práci (kdy jindy začínat něco jiného než po padesátce) časem něco na delší trasy, tak se uvidí. Chvíli jsem uvažoval o Škodovce, teď jsem jednu měl v ruce a ne, nevychází mi to...  Koukám, už přestanu. No ptal jsi se, ano asi to tak bude. Ta "omezenost" mě vlastně zjednodušuje výběr a nemusím si lámat hlavu 🙂 Asi divný, ale jsem spokojený 😉

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, DavidLC napsal:

Ta "omezenost" mě vlastně zjednodušuje výběr a nemusím si lámat hlavu 🙂 Asi divný, ale jsem spokojený 😉

Super nazory a pohlad na "vec", klobuk dole, pane. Snad raz dospejem aj ja 🙂
A teda s cislom 50 sa pomaly zacinam kamaratit (navonok). Inside je to ale stale take ako kedysi 🙉 

EDIT: ked uz tu teoretizujem, tak aspon nejake Seiko na ruke 

IMG_0538_a.jpg

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...